به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از اصفهان، صبیحه سلیمانیانزاد، دبیر علمی سومین همایش بزرگ علوم و صنایع غذایی با اشاره به ویژگیهای این همایش گفت: ارائه نتایج پژوهشهای اساتید، پژوهشگران، صاحبنظران، سرمایه گذاران و فعالان موضوع مهم سلامت غذا و نیز دانشجویان دورههای مختلف این رشته، از مهم رین اهداف برگزاری سومین همایش علوم و صنایع غذایی است.
وی رشته علوم و صنایع غذایی و گرایشهای مختلف آن در ارتباط با جامعه و سلامت انسانها را دارای اهمیت ویژه ای دانست و تصریح کرد: در این همایش تلاش خواهد شد تا ضعفهای مختلف آموزشی، پژوهشی، ارتباط با صنعت، مشکلات صنعت غذا در ایران، سلامت و کیفیت غذا و به ویژه دلایل عدم انسجام و نداشتن یک انجمن و پایگاه فراگیر که بتواند از همه صاحبنظران این رشته استفاده کرده و به عنوان بالا ترین مرجع علمی کشور محل تبادل نظرها و اعلام بیانیههای علمی باشد مورد بررسی قرار گیرد.
عضو هیأت علمی دانشگاه صنعتی اصفهان، رونق صنعت غذا و ارتقای ایمنی غذا را دو محور اصلی این همایش عنوان کرد و ادامه داد: نانوتکنولوژی و نانوبیوتکنولوژی در صنایع غذایی، میکروبیولوژی و بیوتکنولوژی در صنایع غذایی، مهندسی مواد و طراحی خطوط تولید مواد غذایی، بهرهوری مصرف انرژی در صنایع غذایی، فرمولاسیون مواد غذایی، صنایع فرآوردههای لبنی، صنایع فرآوردههای گوشتی، صنایع فرآوردههای غلات و صنایع بسته بندی مواد غذایی از جمله محورهای مورد توجه در بخش رونق صنعت غذا میباشد.
دبیر علمی این همایش با اشاره به شاخههای محور ارتقای ایمنی غذا تصریح کرد: روشهای نوین فرآوری و نگهداری مواد غذایی، سلامت، بهداشت و کنترل کیفیت مواد غذایی، غذاهای فراسودمند، پری بیوتیک، و پروبیوتیک و امنیت غذایی، استفاده از پسماندهای صنایع غذایی وکنترل آلایندههای زیست محیطی غذا، آلایندهها، باقیماندهها و موانع صادرات و افزودنیهای مواد غذایی و روشهای کاهش آن ها، محورهای مورد توجه در این بخش در سومین همایش بزرگ علوم و صنایع غذایی است.
سلیمانیانزاد آخرین مهلت ارسال مقالات به این همایش علمی را پانزدهم خرداد ماه امسال عنوان کرد و افزود: علاقهمندان به منظور کسب اطلاعات بیشتر میتوانند به وب سایت این همایش به نشانی www.foodcongress2015.iut.ac.ir مراجعه کنند.
لازم به ذکر است، دانشکده کشاورزی دانشگاه صنعتی اصفهان به عنوان بزرگترین دانشکده کشاورزی کشور ۱۸ تا۲۰ شهریورماه امسال میزبان سومین همایش علوم و صنایع غذایی خواهد بود.