فلسطين استراتژي اول ما در جنگ با اسرائيل است
آخرین اخبار:
کد خبر:۴۰۴۱۲
كارشناس مسائل سياسي:

فلسطين استراتژي اول ما در جنگ با اسرائيل است

كارشناس مسائل سياسي با بيان اينكه امنيت و منافع ملي ايجاب مي كند كه از فلسطين دفاع كنيم، اظهار داشت: فلسطين استراتژي اول و خط مقدم ما در جنگ با اسرائيل است.

به گزارش خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» از كرمان، مسعود كاظمي‌مقدم شب گذشته در كارگاه آموزشي قدس و رسانه در کرمان، با بيان اينكه با پيروزي انقلاب اسلامي معادله قدرت و اسطوره اسرائيل در هم شكسته شد، تصريح کرد: قدس بخشي از حقيقت انقلاب اسلامي است و 70 درصد سياست خارجي و ديپلماسي ما در مورد قدس است.

وي مشكل اصلي فلسطين را خيانت بعضي از سران عرب دانست و افزود: اين سرزمين خواستگاه بروز و ظهور اديان الهي و ابراهيمي و آسماني است.

كاظمي‌مقدم خاطرنشان كرد: سرزمين فلسطين تاريخ پرماجرا و با اهميتي دارد و سياست خارجي همه كشورها به نوعي با آن درگير است و مسلمانان نسبت به فلطسين بي تفاوت نيستند.

نويسنده كتاب «اسرائيل دشمن همه بشريت» افزود: سرزمين فلسطين از لحاظ استراتژيكي، پل ارتباطي سه قاره بزرگ جهان است.

وي تصريح كرد: اهالي اصلي فلسطين قبايلي بودند كه از حجاز مهاجرت كردند و نخستين ساكنان آن كنعانيان بودند، اما يهوديان ادعا دارند كه اين سرزمين از ابتدا يهودي‌نشين بوده است.

كاظمي‌مقدم افزود: زشت‌كرداري، پيمان‌شكني، سنگ‌دلي، بي‌رحمي با ساير اديان به ويژه مسحيت و اسلام، دروغ‌گويي، مكر و فريب، ثروت‌پرستي، رباخواري، فتنه‌انگيزي، تكبر و جنگ‌افروزي از ويژگي‌هايي عمومي يهوديان در قرآن برشمرده شده است و خود آنها نيز به اين امر اذعان دارند.

اين کارشناس مسائل سياسي تصريح كرد: در سرزمين فلسطين از 102 كشور دنيا با 51 نوع زبان زندگي مي‌كنند.

وي ادامه داد: ايستادگي مردم فلسطين براي احقاق حقوق خود در جلوگيري و تثبيت حيات اين رژيم در سرزمين اشغالي مي تواند به نوعي به امنيت ملي ما نيز کمک کند.

كاظمي مقدم تصريح کرد: نام گذاري روز قدس نويد دهند شيوه جديد مبارزه عليه صهيونيسم و مبارزه ضد اسرائيلي فراگير نه در مناطق اشغالي، بلکه در سراسر جهان بود.

اين کارشناس مسائل سياسي با اشاره به تهاجم فرهنگي خاطر نشان كرد: اكثر سايت هاي مستهجن ريشه يهودي دارد./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار