آخرین اخبار:
کد خبر:۴۰۴۵۲۰
در حاشیه اجلاس جاکارتا؛

رییس‌ جمهوری اسلامی ایران و نخست وزیر ژاپن دیدار کردند

حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر حسن روحانی رییس‌ جمهوری و شینزو آبه نخست وزیر ژاپن عصر چهارشنبه در جاکارتا پایتخت اندونزی دیدار و درباره مسایل دوجانبه، منطقه‌ای و بین‌المللی بحث و تبادل نظر کردند.

به گزارش گروه سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، به نقل از پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری، حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر حسن روحانی رییس‌ جمهوری و شینزو آبه نخست وزیر ژاپن عصر چهارشنبه در جاکارتا پایتخت اندونزی دیدار و درباره مسایل دوجانبه، منطقه‌ای و بین‌المللی بحث و تبادل نظر کردند.

 


نخست وزیر ژاپن در این دیدار که در حاشیه اجلاس سران کشورهای آسیایی و آفریقایی برگزار شد، گفت: روابط تهران – توکیو در دوره جدید پیشرفت خوبی دارد و از این موضوع خوشحالم.

 

خبر تکمیل می‌شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار