کد خبر:۴۰۴۵۳۵
فانی در جمع مدیران کل آموزش و پرورش سراسر کشور:

آموزش و پرورش نیاز به ۴۰ هزار نیروی انسانی جدید دارد/ زمان اتمام قانون مدارس غیردولتی

وزیر آموزش و پرورش گفت: با ۲۵ هزار نیروی بازنشسته و اضافه شدن ۲۰۰ هزار دانش آموز به آموزش و پرورش نیازمند ۴۰ هزار نیروی انسانی جدید هستیم.

به گزارش خبرنگار سیاسی «خبرگزاری دانشجو» علی اصغر فانی که عصر امروز در جلسه مدیران کل آموزش و پرورش کل کشور در تالار آینه سالن مشروطه مجلس باحضور لاریجانی برگزار شده بود گفت: یکی از افتخارات آموزش و پرورش این است که توانسته در سال ۹۳ سند تحول آموزشی را اجرا کند و امیدواریم بتوانیم در تغییر برنامه ششم توسعه در حوزه آموزش و پرورش سند تحول به عنوان برنامه ششم تلقی شود.


وی در ادامه افزود: در سال ۹۳ آموزش و ۲۵ هزار نیروی بازنشسته داشته است در حالی که حدود ۲۰۰ هزار دانش آموز به این سازمان اضافه شده اند و برای این ۲۰۰ هزار دانش آموز نیاز به ۱۵ هزار نیروی انسانی داریم و با توجه به ۲۵ هزار نیروی بازنشسته امروز آموزش و پرورش نیازمند ۴۰ هزار نیروی انسانی است.


وی در ادامه افزود: معلمان با کم کردن ۲۰ درصد از حق التدریسی های خود ۱۰۰ میلیارد تومان صرفه جویی داشتند.


وزیر آموزش و پرورش تصریح کرد: در سال گذشته ۴۰ هزار دانش آموز را در مدارس غیردولتی ساماندهی کرده و توانستیم از ظرفیت این مدارس با پرداخت یک سوم معادل مالی دانش آموزان را تحت پوشش قرار دهیم و تا کنون هیچ نیروی جدیدی به آموزش و پرورش اضافه نشده است و در نظر داریم در سال ۹۵ این امر را اجرایی کنیم.


فانی تمرکز زدایی آموزش و پرورش را سومین سیاست وزارت آموزش و پرورش برشمرد و گفت: به دنبال تمرکززدایی آموزش و پرورش هستیم اما هنوز نتوانسته ایم در این زمینه به نتیجه ای برسیم.


وی آموزش و پرورش عملیاتی شدن بودجه آموزش و پرورش را از سیاست های چهارم این سازمان برشمرد و گفت: با اعتلای مدیریت آموزشگاه ها می توانیم بهره بری آموزش و پرورش را بالا ببریم و با همین روش در سال گذشته ۵ هزار و ۷۰۰ مدرسه را توانستیم تعالی دهیم.


وزیر آموزش و پرورش بیان داشت: در آینده آموزش و پرورش ۳۰ هزار نیروی بازنشسته خواهد داشت و با توجه به نیروی انسانی وقتی که در آموزش و پرورش فعالیت می کنند به ازای هر دو معلم یک معلم پشتیبان نیاز داریم.


فانی به برنامه های آموزش و پرورش کشورهای دنیا اشاره کرد و گفت:  در آموزش و پرورش دنیا دو برنامه همیشه مورد توجه دولت ها بود یک آموزش و دیگری بهداشت مدارس و دانش آموزان است که در زمینه بهداشت دولت یازدهم توجه جدی کرد و با مصوبات خوبی که در این زمینه داشت توانستیم در بحث بهداشت ارتقاء داشته باشیم اما برای آموزش و پرورش نیازمند اجرای سند تحول هستیم تا بتوانیم در این زمینه نیز به نکات تعالی دست یابیم.


فانی در خاتمه گفت: قانون مدارس غیردولتی مرداد ماه به پایان می رسد و از رئیس مجلس درخواست داریم تا این مدت تمدید شود و یا اینکه این قانون به صورت یک قانون دائمی درآید.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
ف رسولی
Iran (Islamic Republic of)
۰۲ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۲۰:۱۷
آقا تو رو خدا پیگیری کنین کی نیرو جذب میکنن؟
0
0
یک معلم
Spain
۰۲ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۲۲:۱۲
آقای وزیر شما به زور حق التدریسی معلمان را کاهش دادی؟!!!!!! یا معلمان ساعات خود را کاهش دادند؟؟!!!!!!!!!! جای بسی تاسف دارد که وزیر مملکت در روز روشن دروغ می گوید.هرکس نداند معلمان دیگر خوب می فهمند که با بالا بردن تراکم کلاس ها و افزایش تعداد دانش اموزان چه بلایی بر سر کیفیت آموزش و معلمان بینوا آوردی از این راه صرفه جویی کردی پس پول هایی که صرفه جویی کردی کجاست چرا حق التدریس ها پرداخت نمیشه.
0
0
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۰۳ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۰۹:۱۵
الکی میگه.....!!!
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار