دانشگاه آزاد اسدآباد نيازمند توجه ويژه مسئولان است
به گزارش گروه علمي و آموزشي «شبكه خبر دانشجو»، پرويز بصيري اظهار داشت: با فقدان فضاي كافي به لحاظ تخصيص قسمت مهم و نيمي از ساختمان به صندوق مهر رضا (ع) و شوراي شهر، تحصيل دانشجويان دچار چالش شده است.
وي اضافه كرد: درحال حاضر اين دانشگاه با كمبود اعضاي هيئت علمي و فضاي آموزشي و رفاهي و جا براي برگزاري نماز جماعت و كارگاه معماري روبرو است.
بصيري تصريح كرد: امتحان هاي پايان ترم دانشجويان به دليل كمبود فضا و براي بالا بردن ضريب سلامت آن با هماهنگي آموزش و پرورش در خارج از دانشگاه برگزار مي شود.
رئيس دانشگاه آزاد اسد آباد از اضافه شدن سه رشته كارشناسي و يك رشته كارداني به رشته هاي اين دانشگاه در آيندهاي نزديك خبر داد و افزود: بهسازي و تعميرات فضاي فيزيكي دانشگاه، بهبود رفع تغذيه دانشجويان، تفكيك و تخصصي كردن وظايف كارمندان و استفاده بهينه از اعضاي هيئت علمي موجود از ديگر اقدامات انجام شده است.
وي اظهار داشت: تجهيز و راه اندازي كتابخانه و برگزاري دو دوره كنكور سراسري، ساخت اتاق قرنطينه و استخدام هيئت علمي جديد در دستور كار است.
بصيري از پيگيري دريافت زمين با حمايت نماينده مردم اسد آباد در مجلس شوراي اسلامي براي ساخت ساختمان جديد خبر داد و گفت: دانشگاه آزاد اسلامي واحد اسد آباد در سال 1384 كار خود را با 45 دانشجو در دو رشته معماري و كامپيوتر شروع كرد و هم اكنون بيش از 750 دانشجو در 11 رشته در اين دانشگاه مشغول به تحصيل بوده كه بيش از 50 درصد دانشجويان اين واحد بومي شهرستان هستند./انتهاي پيام/