برپايي نمايشگاه «روزهاي قرآني» در دانشگاه پيام نور تبريز
اسماعيل بدلي در گفت و گو با خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» در تبريز، اظهار داشت: اين نمايشگاه به صورت پوستر با موضوع، آيات منتخب قرآن كريم در مورد خلفت، تاريخ، علم، معاد و بهشت و جهنم و همچنين كار بر روي سفال با طرح هاي اسليمي، خوشنويسي آيات قرآن كريم به صورت زنده، آموزش قرآن كريم (روخواني و تجديد) توسط دانشجويان حافظ قرآن كريم و نيز بخش نرم افزاري قرآن كريم هم براي فروش و هم براي نصب بر گوشي هاي موبايل به صورت رايگان براي علاقه مندان داير است.
مسئول دارالقرآن بسيج دانشجويي دانشگاه پيام نور از ديگر غرفه هاي اين نمايشگاه را ارائه كتاب هاي قرآني و مذهبي و غرفه مفاهيم قران و نيز غرفه مسابقه عنوان كرد و گفت: هدف از اين نمايشگاه ايجاد فضاي قراني در ماه نزول قرآن و برآورده كردن حداقل نيازهاي قراني دانشجويان و شناختن دارالقرآن بسيج دانشجويي براي دانشجويان بخصوص دانشجويان ورودي جديد است.
لازم به ذكر است، اين نمايشگاه با همكاري امور فرهنگي دانشگاه پيام نور و كتابخانه بسيج دانشجويي در سالن همكف اين دانشگاه از ساعت 10 تا 16 براي علاقه مندان داير است.
خاطر نشان مي شود، آموزش قرآن كريم در اين نمايشگاه توسط سيد حامد شكوري، دانشجوي زيست شناسي و حافظ 15 جز قرآن كريم و فائزه پيروان، دانشجوي مهندسي صنايع و حافظ كل قرآن كريم صورت مي گيرد./انتهاي پيام/