کد خبر:۴۰۹۶۳۲

توزیع ۴۳۶ قلم دارو و مکمل در مراکز بهداشتی

معاون بهداشت از توزیع ۴۳۶ قلم دارو و مکمل در مراکز بهداشتی و تجهیز ۱۶۰۰ مرکز بهداشتی به تجهیزات دندانپزشکی خبر داد.

به گزارش گروه اجتماعی «خبرگزاری دانشجو»، دکتر علی اکبر سیاری در همایش نقد عملکرد دولت یازدهم در حوزه سلامت ضمن یکی از مهمترین مولفه های بهداشت را دسترسی به خدمات بهداشتی عنوان کرد و گفت:با اجرای طرح تحول در حوزه بهداشت مناطق محروم قرار بود ۱۰ میلیون نفر از ساکنان مناطق حاشیه نشین از خدمات بهداشتی برخوردار شوند که تاکنون این طرح برای یک میلیون و ۲۵۰ هزار نفر از حاشیه نشینان شهر مشهد به اجرا درآمده و طی چند روز آینده نیز برای ۴۵۰ هزار نفر از حاشیه نشینان تبریز اجرا خواهد شد.

 

وی افزود: پیش بینی می کنیم با اجرای این طرح تا ۳ ماه آینده در مناطق حاشیه نشین  و در شهرهای کمتر از ۵۰ هزار نفر ، ۱۵ میلیون نفر از اجرای این طرح بهره مند شوند.



معاون وزیر بهداشت با اشاره به این که ۷۰ درصد جمعیت کشور را شهرنشینان تشکیل می دهند ، گفت: اجرای برنامه های تحول بهداشت به شهرهای بزرگ نیز گسترش خواهد یافت.


سیاری در تشریح اقدامات حوزه بهداشت افزود: توانستیم سرانه بهداشت و درمان را از ۲۱ هزار تومان به ۹۶ هزار تومان ارتقا دهیم و تأمین این اعتبار نیز از محل یک درصد ارزش افزوده بر مالیات مهیا شد.

 

وی افزود: در طرح تحول بهداشت  ۱۸۰۰ پزشک در مراکز بهداشت مستقر شدند و همچنین  ۳۴۸ ماما در این مراکز به کار گرفته شدند. دو هزار خانه بهداشت نوسازی و بازسازی شدند، ، ۱۶۰۰ مرکز بهداشتی به تجهیزات دندانپزشکی مجهز شدند و دو هزار خودرو نیز برای بازرسی و گشت در روستاها و مناطق دور افتاده بین مراکز بهداشتی تأمین و توزیع شد.

 

وی  ادامه داد: در این راستا ۴۳۶ قلم دارو به همراه مکمل‌های ویتامین در مراکز بهداشتی توزیع و تأمین شدو در حال حاضر هیچ یک از مراکز بهداشتی در این زمینه کمبود ندارند.

 

معاون بهداشت با اشاره به اهمیت دریافت ویتامین عنوان کرد: نسبت به ۱۰ سال گذشته ویتامین بدن ایرانیان کم‌تر شده است و توصیه می‌کنم همه از مکمل ویتامین D استفاده کنند.

 

معاون بهداشتی وزیر بهداشت با اشاره به پوشش گسترده واکسن در کشور به ویژه افزودن واکسن پنجگانه (پنتاوالان )به برنامه‌های واکسیناسیون سراسری عنوان کرد: اطلاعات حوزه بهداشت در روستاها نیز به صورت الکترونیکی درآمده است و این امر در آینده نیز گسترش بیش‌تری پیدا می‌کند.

 

سیاری اظهار داشت: ارایه خدمات مراقبت‌های اولیه بهداشتی را تا جمعیت ۱۸ میلیون نفر تکمیل خواهیم کرد.

 

معاون وزیر بهداشت در پایان با اشاره به برنامه‌های عملیاتی برای ارتقای آب سالم، غذای سالم و هوای پاک عنوان کرد: در این راستا ۱۴ استان را زیر پوشش برنامه های جدید بهداشت قرار می‌دهیم.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار