آخرین اخبار:
کد خبر:۴۱۲۱۴۵
به همت بسیج دانشجویی دانشگاه‌های مرودشت صورت گرفت؛

برگزاری مسابقه ملی نانو در مرودشت

پنجمین مسابقه ملی نانو به همت نهاد ترویجی بسیج دانشجویی دانشگاه‌های مرودشت در این شهر برگزار شد.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو » از شیراز، پنجمین مسابقه ملی نانو همزمان با سراسر کشور به همت نهاد ترویجی بسیج دانشجویی دانشگاه های مرودشت در دانشگاه آزاد این شهر برگزار شد.

 

در این دوره از مسابقات ۶۴ نفر در مرودشت ثبت نام کرده که از این تعداد ۳۸ نفر خانم و ۲۰ نفر مرد حوزه امتحانی مرودشت را انتخاب و بقیه شیراز را به عنوان حوزه امتحانی خود انتخاب کرده بودند.

 


به منظور آشنایی شرکت کنندگان با نانو پیش از مسابقه دو همایش با سخنرانی دکتر سعید پرهوده، دکتر محسن نهاوندی و دکتر امید علیزاده برگزار شد.

 

این دوره از مسابقات در دانشگاه آزاد اسلامی مرودشت با همت نهاد ترویجی بسیج دانشجویی دانشگاه های مرودشت و همکاری معاونت پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی مرودشت و رییس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان این دانشگاه برگزار شد.

 

دانشگاه آزاد اسلامی مرودشت و نهاد ترویجی بسیج دانشجویی دانشگاه های مرودشت از حامیان پنجمین مسابقه ملی نانو در کشور بودند.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار