آخرین اخبار:
کد خبر:۴۱۰۴۵۱
مدیرعامل فرابورس خبر داد؛

ورود شاخص‌های جدید به فرابورس ایران

مدیرعامل فرابورس ایران گفت: بنا داریم شاخص‌های دیگری را به سرمایه‌گذاران و فعالان فرابورسی ارائه کنیم.
ورود شاخص‌های جدید به فرابورس ایران

به گزارش گروه اقتصادی «خبرگزاری دانشجو»؛ امیر هامونی با اشاره به دومین سالروز رونمایی از شاخص فرابورس ایران (آیفکس) اظهار داشت: اگرچه از ابتدای فعالیت فرابورس در سال 88 این شاخص محاسبه می‌شد اما چون در آن زمان تعداد شرکت‌های موجود در فرابورس ناچیز بود، عدد شاخص به اطلاع عموم نمی‌رسید.

 

مدیرعامل فرابورس ایران با بیان اینکه شاخص کل فرابورس در اردیبهشت‌ماه 1392 با 46 شرکت در 21 صنعت مختلف رونمایی شد، خاطرنشان کرد: آیفکس، شاخص قیمت و بازده نقدی 61 شرکت پذیرفته شده در بازار اول و دوم فرابورس است و از تغییرات قیمت و بازده نقدی شرکت‌ها متأثر می‌شود.

 

وی تأکید کرد: شاخص کل نمایانگر تغییر قیمت سهام شرکت‌های پذیرش شده است و افزایش سرمایه و تقسیم سود شرکت‌ها در آن ‌تأثیری ندارد.

 

هامونی ضمن برشمردن برخی از ویژگی‌های شاخص کل فرابورس گفت: با توجه به نبود حجم مبنا و همچنین دامنه نوسان 5 درصدی در فرابورس، آیفکس نسبت به شاخص‌های مشابه پیشرو‌تر و روند حرکت بازار را با سرعت بیشتری نشان می‌دهد.

 

وی ادامه داد: آیفکس، تصویری واقعی از بازار پیش روی معامله گران قرار می‌دهد ضمن اینکه برای شفافیت بیشتر بازار، بنا داریم شاخص‌های دیگری را در کنار آن به سرمایه‌گذاران و فعالان فرابورسی ارائه کنیم.

 

هامونی گفت:حرکت شاخص باید با جوّ عمومی بازار همخوانی داشته باشد و برای افزایش کارایی شاخص به نظر می‌رسد که باید تعداد شرکت‌ها در صنایع مختلف افزایش پیدا کند.

 

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار