آخرین اخبار:
کد خبر:۴۱۰۸۰۹
آیت‌الله مجتهد شبستری در گفتگو با ‌«خبرگزاری دانشجو»:

اعدام «شیخ نمر» آل‌سعود را به اضمحلال می‌کشاند

عضو مجلس خبرگان رهبری گفت: اعدام شیخ نمر می‌تواند برای عربستان بسیار خطرناک باشد و آثار سویی را برای دولت سعودی به همراه خواهد داشت و موجب تزلزل بیشتر و اضمحلال‌شان می‌شود.

آیت‌الله محسن مجتهد شبستری در گفتگو با خبرنگار احزاب «خبرگزاری دانشجو»، با اشاره با اعلام رسانه‌های عربستان برای اعدام شیخ نمر در 24 اردیبهشت‌ماه، اظهار داشت:هم اکنون عربستان با جنایاتی که در یمن انجام می‌دهد مردم خود و ملت‌‌های جهان را بسیار ناراحت کرده و در داخل هم اختلافاتی میان شاهزادگان صعودی ایجاد شده است لذا اگر آل‌صعود شیخ نمر را اعدام کند مطمئنا ملت‌های آزاده جهان و مردم عربستان ساکت نخواهند نشست و این مسئله بر تشنج داخلی عربستان هم می‌افزاید.

 

عضو مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه در صورت اعدام شیخ نمر شورش‌هایی در عربستان برپا می‌شود، ادامه داد: آل سعود به صورت ناعادلانه برای شیخ نمر حکم صادر کرده است چرا که وی مرتکب جرمی نشده بلکه سخن حق این حکم را برای وی صادر کردند.

 

وی تاکید کرد: اعدام شیخ نمر می‌تواند برای عربستان بسیار خطرناک باشد و آثار سویی را برای دولت صعودی به همراه خواهد داشت و موجب تزلزل بیشتر و اضمحلال‌شان می‌شود.

 

آیت‌الله  مجتهدشبستری خاطر نشان کرد: لازم است تا همانگونه که در زمان اعلام حکم شیخ نمر حوزه‌های علمیه این مسئله را محکوم کردند در مقطع کنونی نیز باید حوزه اقدام جدی را انجام دهد و این حرکت ننگین عربستان را محکوم کنند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار