9 فضاي آموزشي به فضاهاي آموزشي ايرانشهر افزوده ميشود
به گزارش خبرنگار «شبکه خبر دانشجو» از زاهدان، عبدالسلام سجادي ديروز در جلسه شوراي آموزش و پرورش اين شهرستان اظهار داشت: براي ساخت و تجهيز اين فضاهاي آموزشي كه تا چند روز ديگر به بهرهبرداري ميرسد، 15 ميليارد ريال هزينه شده است.
وي افزود: در سال تحصيلي جديد 38 هزار دانشآموز در 300 واحد آموزشي ايرانشهر و بخش مركزي مشغول به تحصيل ميشوند.
مدير آموزش و پرورش ايرانشهر گفت: تاكنون كتب درسي مقاطع ابتدايي و پيش دانشگاهي تحويل آموزش و پرورش اين شهرستان شده است.
سجادي خاطرنشان كرد: امسال هنرستان تربيتبدني و دبيرستان تيزهوشان به فضاهاي آموزشي شهرستان ايرانشهر افزوده ميشود.
وي تصريح كرد: در چهار سال گذشته بيش از 170 ميليارد ريال براي ساخت و تجهيز و نوسازي مدارس هزينه شده است و هم اكنون اين شهر از فضاهاي آموزشي مناسب و استاندارد برخوردار است.
لازم به ذکر است، هنرستان تربيت بدني شهرستان ايرانشهر در مقطع دوم متوسطه از بين دانش آموزان پسر قبولي سال اول براي سال تحصيلي 89-88 هنرجو ميپذيرد./انتهاي پيام/