کد خبر:۴۱۲۸۹۸
در دیدار مدیران بانک اقتصاد مهر با آیات عظام؛

آیت‌الله نوری همدانی: اخذ جریمه دیرکرد وام بانکی حرام است

این مرجع تقلید در دیدار با مدیران بانک اقتصاد مهر دیرکردهای بانکی را حرام دانستد و گفتند: دریافت پول بابت تأخیر در ادای دین، از مباحث حرامی است که در بانک ها مشاهده می شود.

به گزارش گروه اقتصادی «خبرگزاری دانشجو»؛ حضرت آیت الله نوری همدانی پیش از ظهر امروز در دیدار مدیران و مسئولان بانک مهر اقتصاد، اظهار داشتند: مسئله اقتصاد در اسلام بسیار مهم بوده و خدمت به مردم، شریف ترین عبادت هاست.

 

*دیرکردهای بانکی حرام است

 

این مرجع تقلید دیرکردهای بانکی را حرام دانستد و گفتند: دریافت پول بابت تأخیر در ادای دین، از مباحث حرامی است که در بانک ها مشاهده می شود.

 

حضرت آیت الله نوری همدانی اظهار داشتند: باید از سوی صاحبان پول، سرمایه ها به گردش در آمده تا منفعت حلال به صاحبان پول برسد.

 

این استاد درس خارج حوزه با بیان این مطلب که کشور نیاز به جریان پول دارد، ابراز داشتند: گردش پول همانند جریان خون در بدن است که با گردش آن، انسان زنده می ماند و با گردش پول، جامعه زنده خواهد ماند.

 

معظم له خاطرنشان ساختند: ربا جنگ با خداست و در 7 جای قرآن حرام معرفی شده است.: پرهیز از ربا از مباحث بسیار مهم در بانک هاست که باید به آن توجه کرد.

 

ایشان با اشاره به اهمیت بانکداری اسلامی، ابراز داشتند: پیش از انقلاب بانک های ایرانی با ربا اداره می شد که ضررهای فراوانی برای کشور از جمله مردم مستضعف داشت و سرمایه داران روز به روز قوی تر می شدند.

 

این مرجع تقلید گفتند: ادامه این روند، برای کشور فاجعه در پی دارد و سابقا دولت ها بوسیله سرمایه داران تعیین می شدند.

 

حضرت آیت الله نوری همدانی خاطرنشان ساختند: دولتی که با پول سرمایه داران به وجود بیاید، قوانین را بر اساس تفکرات آنان وضع کرده و جامعه را با مشکلات زیاد مواجه می کند.

 

این استاد درس خارج حوزه تصریح کردند: اسلام برای پرهیز از این فجایع، قوانین اسلامی را وضع کرده است.

 

معظم له بیان داشتند: در بانکداری اسلامی سود سپرده برای صاحبان پول است و بانک، امین و امانتدار آنان می باشند و باید سرمایه آنان را در مباحث گوناگون بانکی در جریان بیاندازد.

 

ایشان تأکید کردند: باید در راه های مشروع از این سرمایه ها استفاده کرد و درآمد آن برای صاحبان پول است؛ البته حق الزحمه باید به بانک ها پرداخت شود.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
علیرضا
Iran (Islamic Republic of)
۲۹ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۲۱:۴۷
اگرحرامه بس چرا میگیرن اگرحلاله چراقانون مشخصی نداره آقای نوری نفست گرم خودتون همایش بزارید رووسای بانکهارو دعوت کنید این مسیله رو مشخص کنید
2
0
امیر
Iran (Islamic Republic of)
۰۳ مهر ۱۳۹۶ - ۰۱:۰۷
سلام الان از موسسه اعتباری .... یه وام ۵۰۰ میلیونی درقالب عقود مشارکتی دارم بعد دوسال که بنده ضرر کردم وهمه مدارک ومستنتات موجود است از من درخواست یک میلیارد ودویست میلیون داره ایا کجای اسلام اینو گفته اصلا مگه قانون صراحتا اشاره کرده در عقود مشارکتی با هم تو نفع یا ضرر با هم شریک هستن پس چرا دادگاه به این ربا خوار اجازه پیشروی میده که مردم بدبخت کنند
0
0
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۴ مهر ۱۳۹۶ - ۲۳:۴۵
نظر ایشون درباره ادای دین چیه؟ چرا مردم رو به پرداخت به موقع دیون دعوت نمیکنن؟ کسی که قول داده و زیر قولش میزنه؟
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار