آخرین اخبار:
کد خبر:۴۱۳۱۸۵
حسینی در نطق میان دستور:

حقوق معلمان ترمیم شود

نماینده مردم قائمشهر، سوادکوه و جویبار در مجلس با تاکید بر لزوم توجه به وضعیت معیشت معلمان گفت: معلمان تولیدکنندگان جامعه هستند. بنابراین باید حقوق معلمان را ترمیم و به وضعیت بازنشستگان کشور توجه شود.

به گزارش گروه سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، سید هادی حسینی در نشست علنی امروز (چهارشنبه 30 اردیبهشت‌ماه) مجلس شورای اسلامی در نطق میان دستور خود با تبریک حلول ماه شعبان و با درود و سلام به خاتم رسولان حضرت محمد (ص) و سلام بر امام و شهدا و همچنین سلام به مقام معظم رهبری و آرزوی طول عمر با عزت برای ایشان گفت: انقلاب اسلامی در شرایطی قرار دارد که برای برون رفت از مشکلات باید وحدت بیشتری داشته باشیم.

 

نماینده مردم قائمشهر، سوادکوه و جویبار در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: ما در شرایطی مسئولیت را قبول کرده‌ایم که فرزندان دیروز این نظام در راه انقلاب خون دادند و امام راحل را یاری کردند. اما امروز فرزندان این رزمندگان و مردم بیکار هستند و نسل رزمنده دیروز ملامت فرزندان و همسرانشان را به دوش می‌کشند.

 

این نماینده مردم در مجلس نهم افزود: در شرایطی قرار داریم که سهم سنگینی از بودجه صرف امور جاری می‌شود و تنها سهم کمی صرف امور عمرانی و همچنین در شرایطی به سر می‌بریم که فرهنگ اشتغال کارمندی باعث شده تعداد زیادی از بیکاران تحصیلکرده به دلیل اوج توقع حاضر به انجام کارهای غیر اداری نیستند.

 

حسینی افزود: رفتار نظام اداری با مردم نابرابر بوده و پروژه‌های عمرانی به دلیل عدم توازن بودجه و پیشرفت کار دیگر برای مردم حلاوتی ندارند و این بار سنگین مالی و روانی را به مردم تحمیل می‌کند.

 

وی ادامه داد: سوءمدیریت در استفاده از منابع، فقدان نگاه درست، عدم توجه به سند چشم انداز و فقدان نظارت در ساماندهی امور مالی و بی‌نتیجه بودن و طولانی شدن رسیدگی به پرونده‌های بزرگ در محاکم و همچنین شیوه غلط در جذب نیرو صحیح نبوده و باید به آن رسیدگی شود.

 

حسینی با تاکید بر لزوم اجرای فرهنگ اسلامی در جامعه گفت: مجلس، دولت و تمامی قوا و دستگاه‌ها باید به فرهنگ توجه داشته باشند، همه فرهنگ ما مرام ما بوده پس همدل و همصدا شویم و نگذاریم داشته هایمان از بین برود.

 

وی با تشکر از دستگاه دیپلماسی دولت یازدهم گفت: امید توفیق در مذاکرات را برای دولت و ملت دارم و امیدوارم مذاکرات براساس عزت و مصلحت مردم ادامه یابد و نتیجه آن اهتزاز پرچم جمهوری اسلامی ایران باشد.

 

حسینی با تشکر از زحمات دولتمردان تذکراتی نیز داد و در ادامه افزود: مشکل سوء مدیریت، فرهنگ مصرف گرایی و تمایل به استفاده از کالاهای خارجی باعث شده که کشور به رشد مطلوب دست نیابد. باید دقت کرد نباید از بیگانگان انتظار ساختن داشت.

 

وی افزود: فرآیند ارائه موافقت‌نامه‌های اصولی در بخش تولید طولانی مدت بوده بنابراین نباید باعث فرار سرمایه‌گذاران در کشور شد.

 

حسینی ادامه داد:‌ بانک‌ها و دستگاه‌ها روند کار و ارائه خدمات به سرمایه‌گذاران را طولانی می‌کنند تا زمان به آخر سال برسد و پرونده‌ها را عودت می‌دهد. دولت کنونی که روش دولت‌های قبل را در این زمینه نقد می‌کرد چرا اینگونه عمل می‌کند و نباید فراموش کرد مردم از واگذاری مخابرات و روند واگذاری شرکت‌ها گله دارند و شنیده شده در واگذاری اخیر باشگاه‌های استقلال و پرسپولیس، وزارت صنعت خودرو سازان را مجبور به شرکت در مزایده کرده، است شما به آیه 163 سوره مبارکه اعراف و آزمایش‌های الهی توجه کنید و پند بگیرید و آقای رئیس جمهور شما که حقوق دان هستید متوجه شوید این روش به روش سرهنگها شباهت دارد حتی آنها نیز این کار را نمی‌کردند.

 

وی با تشکر از اقدامات وزارت راه و شهرسازی گفت: از مسئولان وزارت راه و شهرسازی می‌خواهم که مشکلات در زمینه راه و حاشیه جاده در مناطق پل سفید و حوزه انتخابیه‌ام را حل کنید.

 

حسینی با تاکید بر لزوم توجه به وضعیت معیشت معلمان گفت: معلمان تولید کنندگان در جامعه هستند و در حالی عنوان می‌شود بدهی‌های آنها پرداخت شده که این بدهی‌ها معوقه‌های 10 ساله است و تبلیغ ندارد. بنابراین باید حقوق معلمان را ترمیم و بازنشستگان کشور را دریابیم.

 

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس یادآور شد: از اقدامات قوه قضائیه تشکر می‌کنم اما باید قانون برای همه کشور اجرایی شود و تکلیف ساخت خانه برای روستاییان شمال کشور نیز مشخص شود. به دلیل اینکه مسائلی مانند تغییر کاربری برای آنان دشواری هایی به همراه داشته است و از وزیر کشاورزی می‌خواهم بر عملکرد مدیران خود نظارت بیشتری داشته باشد و از مهمانان عزیزم، سردفترداران رسمی شمال کشور و مدیران ثبت اسناد استان به دلیل حضورشان تشکر می‌کنم و درخواست دارم از آنها حمایت شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
بازنشسته فرهنگی
Iran (Islamic Republic of)
۳۰ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۵:۰۳
با حلوا حلوا گفتن دهن شیرین نمی شود از اینکه به وضعیت معیشتی بازنشستگان فرهنگی برسید تصمیماتی اتخاذ شود کارشناسی شود تجزیه و تحلیل شود بازنشستگان گنجینه نظام تعلیم و تربیت هستند گوش ما از این الفاظ پر است به خواسته های بازنشستگان فرهنگی بالاخص سال هشتاو هفت وقبل از آن که رتبه بندی و همترازی حقوق با شاغلین و همسانسازی حقوق با بازنشستگان دیگر دستگاه ها می باشد باید توجه و اقدام عاجل نمود و گرنه این کلمات فقط بار تبلیغاتی انتخابات را دارد.
7
3
فرهنگی بازنشسته
Iran (Islamic Republic of)
۳۰ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۶:۲۴
درودبرآقای حسینی که دردمردم خصوصامعلمان وبانشستگان رایادآوری کردند
2
2
امید
۳۰ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۲۲:۳۵
این اقایان خودشان جایگاه معلم را از بین بردند
حقانی
Iran (Islamic Republic of)
۳۰ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۹:۵۸
فرهنگیان پشتوانه دانش اموزی دارند اعتراض میکنند و به حقوقشان هم میرسند استدعا داریم برای مستمری بگیران هم فریادی بزنید
0
0
حبیب
Iran (Islamic Republic of)
۳۰ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۲۰:۵۷
بازم انتخابات نزدیک شد.
بازم مسئولین به فکربدبخت بیچاره ها (جمع کردن رأی) افتادن...
ترفندخوبیه.... درود برشرفت.
4
0
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۳۱ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۳:۰۶
حقوق ها خیلی هم زیاد است بجای این ها رفاه و معیشت عموم و بهداشت و درمان مردم مردم را در دستور کار قرار دهید
0
0
کیومرث
Iran (Islamic Republic of)
۰۳ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۶:۲۹
آقای روحانی وعده های بسیاری به ما معلمان داد ولی صد افسوس که معلوم شد همش وعده سر خرمن آقای نوبخت میفرماید اگر گشایشی در اعتبارات حاصل شد به آموزش و پرورش توجه میشه
چرا برای کارمندای بانک منتظر گشایش نشدید؟
چرای برای 50 درصد کارمندای دادگستری منتظر گشایش نشدید؟
چرا برای پرداختهای میلیونی پزشکان و کادر بهداشتی منتظر گشایش نشدید؟
چرا برای 35 درصد ستادیها منتظر گشایش نشدید؟
الان باز بفرمایید تبعیضی در کار نیست.
من با مدرک ارشد و 15 سال سابقه از نیروی دیپلمه خدماتی در بانک کمتر دریافتی دارم در حد یک سیکل در بانک هم نیستم.
عمرا اگر معلم خوبی باشم وقتی تبعیض بیداد می کنه.
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار