طومار مردم شهرستان ملایر در حمایت از سخنان راهگشای مقام معظم رهبری
به گزارش گروه سیاسی «خبرگزاری دانشجو» نمازگزاران نماز جمعه شهرستان ملایر با جمع آوری طوماری خواستار مقاومت بیشتر تیم مذاکره کننده هسته ای در برابر زیاده خواهی های تیم غربی و سرلوحه قرار دادن منویات رهبری در خصوص بازدید از مراکز نظامی و ممنوعیت بازجویی از دانشمندان هسته ای شدند.
متن این طومار بدین شرح است:
"درنگ امروز خواری فردا را بدنبال خواهد داشت "
امام خمینی (ره)
امریکا قابل اعتماد نیست تجربه نشان داده که آمریکا اهل فریب و خدعه است من به نتیجه مذاکرات خوشبین نیستم.
امام خامنه ای (مد ظله العالی)
وزارت امور خارجه و تیم مذاکره کنندگان هسته ای
با صلوات بر محمد و آل محمد ما امت حزب الله ضمن حمایت از تیم مذاکره کننده هسته ای به پیروی از منویات مقام معظم رهبری در خواست داریم با شجاعت و بصیرت بیشتر و با توجه به ظرفیت ها و قدرت ملی ایران اسلامی خطوط قرمز مشخص شده توسط رهبر معظم انقلاب ازجمله عدم توافق با بازدید از مراکز نظامی، بازجویی از دانشمندان هسته ای و نظامی که متعاقب آن مساوی ترور آن فرزانگان می باشد و همچنین حفظ کمال تحقیق و توسعه هسته ای که نتیجه آن حفظ امنیت ملی و اقتدار ملی است را رعایت نموده تا در پیشگاه خداوند عادل ،شهیدان شاهد و امت همیشه در صحنه سرافراز باشید.
به همه مسئولین دست اندرکاران و ائمه جمعه و جماعت یادآوری کنیم که وصیت شهید دکتر احمد رضا احدی را فراموش نکنید که فرمود: مگذارید حرف امام زمین بماند.