آخرین اخبار:
کد خبر:۴۱۴۰۷۸

مرغ ۳۴.۷ درصد گران شد

مرکز آمار ایران، تغییرات قیمت مرغ، تخم مرغ و همچنین کود از محصولات مرغداری‌های صنعتی کشور را اعلام کرد که طی آن، قیمت مرغ به جز پاییز سال ۹۳، در مابقی فصول افزایشی بوده است.

به گزارش گروه اقتصادی «خبرگزاری دانشجو»؛ مرکز آمار ایران نتایج تغییرات شاخص قیمت تولیدکننده محصولات مرغدار‌ی‌های صنعتی کشور سال ۱۳۹۳ با سال پایه (۱۰۰= ۱۳۹۰) را اعلام کرد.

شاخص قیمت تولیدکننده محصولات مرغداری‌های صنعتی کشور در سال ۱۳۹۳ به عدد ۲۲۷.۲۵ رسید که ۹.۱۸ درصد نسبت به سال قبل افزایش داشت.

افزایش شاخص مرغداری های صنعتی در فصول مختلف نسبت به فصول مشابه سال قبل روند نزولی داشته است. همچنین شاخص در فصل پاییز نسبت به فصل مشابه سال قبل با کاهش ۷.۶۶ درصدی روبرو شده است.

در سال ۱۳۹۳ در میان استان های مختلف کشور بالاترین عدد شاخص کل متعلق به استان سمنان و برابر ۴۰۴.۵۷ و پایین ترین عدد شاخص مربوط به استان ایلام و برابر ۱۸۹.۳۵ بوده است. در سال مورد گزارش بیشترین نرخ تورم را استان چهارمحال و بختیاری با ۵۰.۴۸ درصد و کمترین میزان تورم مربوط به استان کرمانشاه با ۳.۴۵- درصد داشته است.

گروه‌های اصلی

مرغ

در سال ۱۳۹۳ شاخص گروه مرغ به ۲۵۰.۴۲ واحد رسیده که در مقایسه با سال قبل ۶.۴۸ درصد افزایش یافته است. این در حالی است که شاخص مذکور در سال قبل با رشدی معادل ۳۴.۷ درصد همراه بوده است. شاخص گروه مرغ در تمام فصول سال ۱۳۹۳ به جز فصل پایین با افزایش روبرو بوده است. (فصل پاییز با کاهش ۱۳.۹۳ درصدی). این افزایش در فصل بهار با ۲۶.۸۷ درصد بیش از سایر فصول بوده است.

تخم مرغ

شاخص بهای گروه تخم مرغ که در سال ۱۳۹۲، ۳۷.۸۲ درصد افزایش یافته بود، در سال ۱۳۹۳ از افزایش کمتری برخوردار گردید و به ۱۱.۶۵ درصد رسید. شاخص گروه مرغ در تمام فصول سال ۱۳۹۳ نسبت به سال قبل با افزایش روبرو بوده است. این افزایش در فصل بهار با ۲۴.۰۸ درصد بیشترین و در فصل پاییز با ۲.۹۵ درصد کمترین افزایش را در بین فصول داشته اند.

کود

در سال ۱۳۹۳ شاخص کود به ۶۸۹.۱۱ واحد رسیده که در مقایسه با سال قبل ۱۰۲.۴۲ درصد افزایش یافته، این در حالی است که شاخص مذکور در سال قبل با رشدی معادل ۱۱۷.۵۷ درصد همراه بوده است. شاخص کود در تمام فصول سال ۱۳۹۳ با افزایش روبرو بوده است. این افزایش در فصل زمستان با ۱۴۴.۵۱ درصد بیشترین و در فصل بهار با ۹۲.۵۴ درصد کمترین افزایش را در بین فصول داشته اند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
فقر
United States of America
۰۳ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۹:۲۹
این مرغهای هورمونی و تخم مرغهای بی خاصیت هورمونی هم به قیمت خیلی بالا به این مردم مظلوم بدید
8
0
علی ماکویی
Iran (Islamic Republic of)
۰۳ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۹:۴۲
نه بابا ایول داره کارتون مگه از کی تا حالا ارزون بوده که یهویی گرون هم بشه
7
0
مهمان
Iran (Islamic Republic of)
۰۳ خرداد ۱۳۹۴ - ۲۱:۵۹
گرانی مرغ و گرانی بنزین نشانه تدبیر و امید است.
10
0
مرغدار بدهکار بانک
Spain
۰۴ خرداد ۱۳۹۴ - ۲۲:۴۳
مثال مرغدار های کشور به خر می ماند که در گل افتاده و هر چی دست و پا می زند بیشتر فرو می رود چون یک مدیریت جامع در کشور وجود ندارد من باتمام توان مرغ تولید می کنم نمی توانم اقساط بانک رو هم پرداخت کنم و روز به روز بدهکارتر می شوم و بقیه مرغداران جز هم حال و روز بهتر از من ندارن و فقط یک عده محدود هستند درون بازار فروش مرغ سود می برند و تنها راه نجات این صنعت فروش مرغ به صورت منجمد و جلو گیری از فروش به صورت گرم است تا بشود بازار رو مدیریت کرد
0
0
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۵ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۴:۵۵
این آمار ها خیلی خوب است ولی اگر از ما بپرسید!
سال 93 50 درصد(از نظر تعداد) مرغهایی که خریدیم با قیمتی شبیه به سال 92 بود و 50 درصد آن با قیمتی حدود یکی ونیم برابر!
به طور متوسط 25 درصد بیشتر از سال قبل پول مرغ دادیم! نه 7 درصد!
دلیلشم اینه که نزدیک عید و تابستان که مصرف مرغ ما به دلیل داشتن میهمان چند برابر میشه قیمتها یکدفعه دو برابر می شه و پاییز که مصرف مرغ ما تقریبا صفره مثلا ارزون می شه و اینها رو میانگین می گیرند.
هر کس موافق اعلام کنه
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار