کد خبر:۴۱۵۰۰۱
معاون سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی:

انحلال سازمان برنامه‌ریزی غیرقانونی و غیرمنطقی بود

معاون سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی گفت: انحلال سازمان برنامه‌ریزی غیرقانونی و غیرمنطقی بود.

به گزارش گروه سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، علیرضا صالح عصر امروز در آیین احیای سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی در استان کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه انحلال سازمان در سال 84 کار اشتباه، غیرمنطقی و همچنین غیرقانونی بود، اظهار کرد: بر اساس لایحه قانونی مصوب شورای انقلاب در سال 59 سازمان برنامه و بودجه استان تشکیل شد.

 

وی ادامه داد: هیچ نهادی نداریم که با قانون ایجاد شده باشد، چراکه بقیه با مصوبه شورای عالی اداری تشکیل شدند و این سازمان در استان‌ها نهادی کاملاً قانونی بود.

 

معاون سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کشور خاطرنشان کرد: هر جایی که به موجب قانون تشکیل شده ‌اگر انحلال شود خلاف قانون صورت گرفته ‌و اگر کسی سندی برخلاف این گفته ما دارد، آن را رو کند.

 

صالح افزود: در برنامه‌ سوم شورای برنامه‌ریزی استان‌ها برای جلوگیری از تمرکززدایی صورت گرفت.

 

وی در ادامه با مقایسه آماری از عملکرد دولت گذشته و دولت کنونی در خصوص اعتبارات و بودجه‌ها تصریح کرد: سال 84 تعداد یک هزار و 300 طرح تملک دارایی و سرمایه‌ای به صورت ملی داشتیم که بر اساس آخرین تخصیص برای 4 سال برنامه‌ریزی کردیم که در پیوست شماره یک قانون وجود دارد.

 

معاون سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کشور یادآور شد: وقتی دولت را در سال 92 تحویل گرفتیم این طرح‌ها از یک هزار و 300 طرح به 2 هزار و 500 طرح افزایش پیدا کرده بود و مجموع تعهداتی که برای آنها داشتیم 400 هزار میلیارد تومان که باید تا 23 سال کل اعتبارات کشور را برای آن می‌گذاشتیم.

 

وی با انتقاد شدید از این اقدام در گذشته تصریح کرد: ما مجزا نیستیم در یک دوره کوتاه برای 20 سال آینده خود تصمیم‌گیری کنیم.

 

معاون سازمان برنامه‌ریزی کشور همچنین به درآمد نفت در دو دوره دولت گذشته و این دولت اشاره کرد و گفت: در سال 90، 118 میلیارد دلار درآمد نفت داشتیم که این درآمد در سال 93 به زیر 30 میلیارد دلار رسید.

 

صالح در پایان یادآور شد: اما با همه این درآمدها تخصیص اعتبارات تملک دارایی‌ها بیش از سه برابر دولت گذشته شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار