راهپیمایی «اعتراض به زیاده‌خواهی‌های غرب» در تهران/ «نظارت نظامی، عجب خیال خامی!»
آخرین اخبار:
کد خبر:۴۱۵۲۰۱
با حضور نمازگزاران تهرانی برگزار شد

راهپیمایی «اعتراض به زیاده‌خواهی‌های غرب» در تهران/ «نظارت نظامی، عجب خیال خامی!»

نمازگزاران تهرانی پس از اقامه نماز عبادی، سیاسی جمعه در راهپیمایی «اعتراض به زیاده‌خواهی‌های غرب» شرکت کردند.

به گزارش گروه سیاسی «خبرگزاری دانشجو» نمازگزاران تهرانی پس از اتمام نماز عبادی و سیاسی جمعه، در راهپیمایی «اعتراض به توافق به هر قیمتی» شرکت کردند.

راهپیمایان تهرانی همراه با نمازگزاران سایر شهرها در این مراسم به مسئولان اعلام داشتند که باید عزت ایران در این مذاکرات حفظ شود و نباید سیاست «توافق به هر قیمت» دنبال شود.

 

برپایه این خبر،‌ نمازگزاران تهرانی در راهپیمایی «اعتراض به توافق به زیاده‌خواهی‌های غرب» از تیم مذاکره کننده هسته‌ای‌ کشورمان خواستند که اجازه بازرسی نظامی به گروه 5+1 را ندهند.

خیل راهپیمائیان با در دست گرفتن پلارکاردهای «نظارت نظامی عجب خیال خامی»،‌ مخالفت خود با هرگونه دسترسی و امکان نظارت نظامی آمریکا و کشورهای حامی آن را اعلام کردند.

نظرات شما
....
Finland
۰۸ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۶:۰۰
امروز تو شاهرود هم تظاهرات داشتیم
حالا هرکی می گه ما د راقلیتیم چشاشو خوب باز کنه......
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار