آخرین اخبار:
کد خبر:۴۱۵۵۴۹

۸هزارو۴۶۰ کانون آگهی و تبلیغاتی در کشور مجوز

مجوز ۸۷ کانون آگهی و تبلیغاتی در اردیبهشت سال جاری در دفتر تبلیغات و اطلاع‌رسانی صادر و پروانه فعالیت ۱۵۶ کانون نیز در این ماه تمدید شد.

به گزارش گروه اجتماعی «خبرگزاری دانشجو»، به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی معاونت مطبوعاتی وزارت ارشاد، بنابر گزارش اردیبهشت‌ماه اداره کانون‌های آگهی و تبلیغاتی دفتر تبلیغات و اطلاع‌رسانی، هم‌اکنون تعداد کانون‌های فعال در سراسر کشور به 8460 کانون رسیده است که از میان کانون‌های تازه تأسیس در اردیبهشت، 45 مورد دارای مدیر مسؤول زن و 42 مورد دارای مدیر مسئول مرد هستند.

 

نکته قابل توجه در اردیبهشت‌، تمدید پروانه فعالیت 35 کانون آگهی و تبلیغاتی و صدور مجوز برای 12 کانون تازه‌تأسیس در استان اصفهان است که موجب شده است به رغم ماه‌های گذشته، بیشترین آمار صدور و تمدید ماهانه مجوز برای کانون‌های آگهی و تبلیغاتی در این استان ثبت شود و استان تهران،‌ پس از اصفهان در جداول قرار گیرد.

 

در دومین ماه از سال 1394، بیش از 50 درصد متقاضیان کانون‌های آگهی و تبلیغاتی را جوانان تشکیل می‌دهند که بر این اساس،42 مدیر مسئول در رده سنی 25 تا 30 سال،‌ 26 نفر در رده سنی 30 تا 35 سال، 9 نفر در رده سنی 35 تا 40 سال و 5 نفر نیز در رده سنی 40 تا 50 سال قرار دارند.

 

در ماه گذشته، بیش از 65 درصد مدیران مسؤول متقاضی تأسیس کانون‌های آگهی و تبلیغاتی دارای مدرک کارشناسی بوده‌اند؛ بر این اساس، یک مدیرمسؤول دارای مدرک کارشناسی ارشد، 57 نفر دارای مدرک کارشناسی، 13 نفر دارای مدرک کاردانی و 16 نفر دارای مدرک دیپلم هستند.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار