دوران دفاع مقدس مي تواند تاريخ ما را تغذيه كند
آخرین اخبار:
کد خبر:۴۱۶۲۵
رئيس بنياد حفظ آثار و نشر ارزش‌هاي دفاع مقدس استان گيلان:

دوران دفاع مقدس مي تواند تاريخ ما را تغذيه كند

رئيس بنياد حفظ آثار و نشر ارزش‌هاي دفاع مقدس استان گيلان گفت: دوران دفاع مقدس مي تواند تاريخ ما را تغذيه كند.

رسول جلالي در گفت و گو با خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» از رشت، با بيان اينكه هر چقدر از دوران دفاع مقدس فاصله مي گيريم، نياز ما به الگو گرفتن از فرهنگ آن دوران بيشتر مي شود، اظهار داشت: نزديك به سه دهه از بقا و رژيم عراق به ايران و بيش از 20 سال از پذيرش قطعنامه مي گذرد، اما نياز ما نسبت به آن دوران بيشتر شده است.

وي گفت: دفاع مقدس را نبايد براي برهه‌اي از زمان خاص تصور كرد، بلكه بايد از آن به عنوان يك تجربه موفق براي روزهاي آينده و براي به دست آوردن موفقيت‌هاي پياپي استفاده كنيم.

جلالي با بيان اينكه دهه آينده دهه پيشرفت است، تصريح كرد: با توجه به استعدادهاي انساني بايد خصيصه‌هاي مهم پيشرفت را مورد توجه قرار دهيم.

رئيس بنياد حفظ آثار و نشر ارزش‌هاي دفاع مقدس استان گيلان، برنامه ريزي موفق، پذيرفتن اصل انگيزه خوداتكايي به دانش بومي، بروز خلاقيت‌ها و اميدواري و اعتماد به خداي متعال را از شاخص‌هاي پيشرفته و دهه آينده برشمرد.

وي با اشاره به اينكه دوران دفاع مقدس مي تواند تاريخ ما را تغذيه كند، اذعان داشت: در هفته دفاع مقدس هر سال فرصتي است كه توجهات ما به آن دوران و موضوعات مختص به آن بيشتر شود.

جلالي مراسم شعر و خاطره، مسابقات فرهنگي و ورزشي، فيلم و تئاتر، نمايشگاه عكس و كتاب، عطرافشاني مزار شهدا، انتشار چند جلد كتاب و بروشور، فعاليت‌هاي رسانه ملي صدا و سيما و ديدار با خانواده‌هاي شهدا را از اهم فعاليت‌هاي هفته دفاع مقدس عنوان كرد.

رئيس بنياد حفظ آثار و نشر ارزش‌هاي دفاع مقدس استان گيلان با اشاره به اينكه در آستانه بازگشايي مدارس و دانشگاه ها هستيم، تاكيد كرد: زمزمه‌هايي كه شنيده مي شود كه مي تواند آتش فتنه‌اي را كه هنوز خاموش نشده است، بيشتر كند، لذا از روساي دانشگاه و مدارس انتظار مي رود تا در اين حوزه فعاليت‌هاي پررنگ تري انجام دهند./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار