آخرین اخبار:
کد خبر:۴۱۶۷۳۴
رئیس سازمان حفظ نباتات کشور،

۳ درصد خیارهای کشور سمی هستند

محمدعلی باغستانی گفت: براساس پایش انجام شده توسط این سازمان میزان سموم باقیمانده در خیار ۳ درصد بیشتر از حد مجاز اعلام شد.

به گزارش گروه اقتصادی «خبرگزاری دانشجو»؛ رئیس سازمان حفظ نباتات کشور گفت: اخیرا نشستی در کمیسیون بهداشت مجلس با حضور رئیس سازمان غذا و دارو برگزار و در آن گزارش سازمان غذا و دارو در خصوص سلامت محصول کشاورزی خیار قرائت شد.

 

محمدعلی باغستانی خاطر نشان کرد: براساس پایش انجام شده توسط این سازمان میزان سموم باقیمانده در خیار 3 درصد بیشتر از حد مجاز اعلام شد.

 

رئیس سازمان حفظ نباتات کشور، با بیان اینکه انتشار این خبر برای ما خوشحال کننده است، ادامه داد: خیار از جمله محصولات مخاطره آمیز بخش کشاورزی به حساب می‌آید و  سالم بودن 97 درصد آن جای امیدواری دارد.

 

باغستانی یادآور شد: اعلام آلودگی سه درصدی محصول خیار برای ما قابل قبول نیست اما باید به نیمه پر لیوان نیز توجه داشت.

 

وی در باره کیفیت سموم اظهار داشت: ایراداتی درباره کیفیت سموم وجود دارد اما ما با هیمن سموم نیز با آفات مبارزه می کنیم.

 

وی با تاکید بر اینکه با تخلفات موجود برخورد می‌شود گفت: تولید محصول مخاطره آمیز خیار با سلامت 97 درصدی این نوید را می‌دهد که دستور العمل های انجام شده راهگشا بوده و توانایی تامین سلامت کامل محصولات کشاورزی با انجام حمایت وجود دارد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار