به گزارش گروه اقتصادی «خبرگزاری دانشجو»؛ رئیس سازمان حفظ نباتات کشور گفت: اخیرا نشستی در کمیسیون بهداشت مجلس با حضور رئیس سازمان غذا و دارو برگزار و در آن گزارش سازمان غذا و دارو در خصوص سلامت محصول کشاورزی خیار قرائت شد.
محمدعلی باغستانی خاطر نشان کرد: براساس پایش انجام شده توسط این سازمان میزان سموم باقیمانده در خیار 3 درصد بیشتر از حد مجاز اعلام شد.
رئیس سازمان حفظ نباتات کشور، با بیان اینکه انتشار این خبر برای ما خوشحال کننده است، ادامه داد: خیار از جمله محصولات مخاطره آمیز بخش کشاورزی به حساب میآید و سالم بودن 97 درصد آن جای امیدواری دارد.
باغستانی یادآور شد: اعلام آلودگی سه درصدی محصول خیار برای ما قابل قبول نیست اما باید به نیمه پر لیوان نیز توجه داشت.
وی در باره کیفیت سموم اظهار داشت: ایراداتی درباره کیفیت سموم وجود دارد اما ما با هیمن سموم نیز با آفات مبارزه می کنیم.
وی با تاکید بر اینکه با تخلفات موجود برخورد میشود گفت: تولید محصول مخاطره آمیز خیار با سلامت 97 درصدی این نوید را میدهد که دستور العمل های انجام شده راهگشا بوده و توانایی تامین سلامت کامل محصولات کشاورزی با انجام حمایت وجود دارد.