پذيرش دانشجو در 3 رشته جديد مقطع دكتري در دانشگاه علوم كشاورزي گرگان
آخرین اخبار:
کد خبر:۴۱۷۸۷
معاون آموزشي دانشگاه علوم كشاورزي گرگان خبر داد:

پذيرش دانشجو در 3 رشته جديد مقطع دكتري در دانشگاه علوم كشاورزي گرگان

معاون آموزشي دانشگاه علوم كشاورزي و منابع طبيعي گرگان از پذيرش دانشجو در سه رشته جديد مقطع دكتري در اين دانشگاه خبر داد.

دكتر علي شعباني در گفت‌وگو با خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» در گرگان، گفت: دانشگاه علوم كشاورزي و منابع طبيعي گرگان با شروع نيمسال اول تحصيلي 89- 88 در مقطع كارشناسي ارشد در دو رشته جديد مهندسي كشاورزي و آبياري و زهكشي و در مقطع دكتري در سه رشته جديد دكتري علوم جنگل گرايش جنگل شناسي و اكولوژي جنگل، دكتري علوم خاك با گرايش پيدايش، رده بندي و ارزيابي خاك و دكتري علوم و صنايع غذايي با گرايش تكنولوژي مواد غذايي دانشجو مي پذيرد.

وي با اشاره به آغاز سال تحصيلي ابراز اميدواري كرد كه دانشجويان فرصت ها را مغتنم شمارند و با درك جايگاه به نحو احسن با بهترين برنامه ريزي در وظيفه خود كه بدست آوردن جايگاه علمي است، هرچه استوارتر گام بردارند.

معاون آموزشي دانشگاه علوم كشاورزي و منابع طبيعي گرگان افزود: ثبت نام از دانشجويان ورودي جديد از 22 تا 28 شهريورماه انجام شد و دانشجوياني كه به هر دليل موفق به ثبت نام نشدند، در اين هفته فرصت دارند ثبت نام با تاخير خود را انجام دهند.

شعباني اضافه كرد: انتخاب واحد دانشجويان به صورت اينترنتي انجام مي شود و 703 دانشجو در مقطع كارشناسي ثبت نام كرده اند.

وي اظهار داشت: در سال تحصيلي جديد 3500 دانشجو در 9 دانشكده اين دانشگاه مشغول فراگيري علم و دانش هستند كه پذيرش دانشجو نسبت به سال گذشته 15 درصد افزايش يافته است.

معاون آموزشي دانشگاه علوم كشاورزي و منابع طبيعي گرگان دانشكده هاي مهندسي آب و خاك، توليدات گياهي، صنايع غذايي، مديريت كشاورزي، علوم جنگل، مهندسي چوب و كاغذ، مرتع و آبخيزداري، شيلات و محيط زيست و علوم دامي از دانشكده هاي دانشگاه علوم كشاورزي و منابع طبيعي گرگان عنوان كرد.

شعباني در اين زمينه اضافه كرد: اين دانشكده ها شامل 23 رشته گرايش در مقطع كارشناسي، 38 رشته گرايش در مقطع كارشناسي ارشد و هشت رشته دكتري است.

وي در خصوص سابقه تاريخي اين دانشگاه گفت: در سال 1336 نخستين پايه هاي دانشگاه علوم كشاورزي و منابع طبيعي گرگان با افتتاح آموزشگاه عالي جنگل و مرتع توسط وزير كشاورزي گرگان پي ريزي شد و اين آموزشگاه در سال 1355 به مدرسه عالي منابع طبيعي تبديل شد و دانشكده منابع طبيعي گرگان در سال 1367 به مجتمع دانشگاهي علوم كشاورزي و منابع طبيعي ارتقا يافت و از دانشگاه مازندران منفك شد، در سال 1371 اين مجتمع دانشگاهي به دانشگاه علوم كشاورزي و منابع طبيعي تبديل، و به اين ترتيب فعاليت اولين دانشگاه تخصصي كشاورزي و منابع طبيعي در ايران آغاز شد./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار