کد خبر:۴۱۷۸۹۳
فلاحتیان:

طرح وزارت نیرو برای رونق اقتصادی تولیدکنندگان برق بادی

معاون وزیر نیرو در امور برق و انرژی گفت: اگر میزان هزینه‌های هر لیتر یا هر مترمکعب سوخت فسیلی که در نیروگاه مصرف می‌شود، محاسبه شود و آثار زیست محیطی آن را در نظر بگیریم، به ازای هر کیلووات ساعت عددی خواهد شد که اگر آن‌را به تولیدکننده نیروگاه خورشیدی یا بادی پرداخت کنند، حداقل سود آن تخریب نشدن محیط زیست است.

به گزارش گروه اقتصادی «خبرگزاری دانشجو»؛ به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت نیرو (پاون)،معاون وزیر نیرو در امور برق و انرژی گفت: در طول 35 سال گذشته سهم تولید برق کشور از انرژی خورشیدی و بادی بسیار ناچیز بوده است؛ درصورتی‌که می‌توان ظرفیت چندین هزار مگاواتی برای استفاده از این انرژی‌ها را در کشور ایجاد کرد.

هوشنگ فلاحتبان ادامه داد: اگر کسی نیروگاه بادی یا خورشیدی در کشور ایجاد کند و هزینه سوخت صرفه‌جویی شده در نیروگاه‌های حرارتی به وی پرداخت شود، به‌راحتی اقتصاد نیروگاه‌های تجدیدپذیر در کشور شکل خواهد گرفت.

 

فلاحتیان تصریح کرد: سال‌هاست این مسئله مطرح می‌شود که می‌توان به‌جای اینکه گازوئیل وارداتی یا تولید داخل به‌صورت رایگان در اختیار نیروگاه قرار گیرد و مبلغی که از برق تولید شده دریافت می‌شود، کمتر از سوخت نیروگاهی باشد؛ می‌توان پول صرفه‌جویی شده سوخت را به تولید کننده برق تجدیدپذیر پرداخت کرد.

 

فلاحتیان تصریح کرد: اگر میزان هزینه‌های هر لیتر یا هر مترمکعب سوخت فسیلی که در نیروگاه مصرف می‌شود، محاسبه شود و آثار زیست محیطی آن را در نظر بگیریم، به ازای هر کیلووات ساعت عددی خواهد شد که اگر آن‌را به تولیدکننده نیروگاه خورشیدی یا بادی پرداخت کنند، حداقل سود آن تخریب نشدن محیط زیست است.

وی افزود: با اینکار وضعیت اقتصادی تولیدکنندگان برق در نیروگاه های خورشیدی یا بادی نیز رونق خواهد گرفت.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار