دشمن، امروز به صورت عميق تري در صحنه جنگ است
آخرین اخبار:
کد خبر:۴۱۸۰۱
استاندار فارس:

دشمن، امروز به صورت عميق تري در صحنه جنگ است

استاندار فارس با بيان اينکه به زعم ديگران دشمني ايادي استکبار ادامه دارد، تأكيد كرد: دشمن امروز به شكل پيچيده‌تر و عميق‌تري، دشمني خود را ادامه مي‌دهد.

به گزارش خبرنگار «شبکه خبر دانشجو» از شيراز، مهندس محمدرضا رضازاده صبح امروز در مراسم رژه نيروهاي مسلح استان فارس ضمن گراميداشت هفته دفاع مقدس، با اشاره به مقاومت و مجاهدت‌هاي ملت ايران در جريان جنگ تحميلي گفت: آنچه در عمليات‌هاي گوناگون اتفاق افتاد، هر كدام تاريخ بزرگي از رشادت‌ها و از خودگذشتگي‌هاي اين ملت بزرگ است.

وي با بيان اينكه مقاومت ملت ايران با علت‌هاي مختلفي به پيروزي رسيد، اظهار داشت: اگر بخواهيم همه عوامل را خلاصه كنيم بايد از ايمان، اتحاد و تبعيت از ولايت فقيه نام بريم.

استاندار فارس به تلاش دشمن در ايجاد خلل در جايگاه رفيع ولايت فقيه در نزد مردم ايران اشاره و تصريح كرد: به‌ يقين ملت هوشيار ايران اسلامي كه امروز سرمشق همه جهان است در اين عرصه نيز سربلند و پيروز بيرون مي‌آيد.

رضازاده حضور چشمگير مردم در انتخابات و راهپيمايي روز قدس را نشانه بصيرت و آگاهي ملت ايران دانست و ابراز اميدواري کرد که ملت ايران و نيروهاي نظامي بر پايه سه ركن ايمان، اتحاد و ولايت‌پذيري، پرچم ايران را در دنيا بلند ‌كنند و سرمشق همه ملت ما ‌شوند.

وي خاطرنشان كرد: ما با تكيه بر دانش نيروي نظامي و انتظامي، توان نظامي خود را گسترش داديم.

يادآور مي شود، در اين مراسم 75 يگان‌ نمونه نيروهاي مسلح جمهوري اسلامي ايران در شيراز از مقابل مسئولان استان رژه رفتند./انتهاي پيام /

پربازدیدترین آخرین اخبار