کد خبر:۴۱۸۱۵۴

حجت‌الاسلام امینی: استعدادیابی ماموریت اصلی ما در قوه قضائیه است

معاون منابع انسانی قوه قضائیه گفت: نظارت و ارزشیابی هرچه بیشتر در دستگاه قضایی ضروری به نظر می‌رسد که در این مسیر رسیدگی هرچه بیشتر به تخلفات حائز اهمیت است.

به گزارش گروه اجتماعی «خبرگزاری دانشجو»، حجت الاسلام علیرضا امینی معاون منابع انسانی قوه قضائیه در نشست معاون منابع انسانی دادگستری‌های سراسر کشور که صبح امروز برگزار شد، اظهار داشت: نظارت و ارزشیابی هرچه بیشتر در دستگاه قضایی ضروری به نظر می‌رسد که در این مسیر رسیدگی هرچه بیشتر به تخلفات حائز اهمیت است. 
 

وی ادامه داد: مدیریت و نگاه راهبردی به نیروی انسانی، توسعه و تحول آن در زمینه کیفی ضروری به نظر می‌رسد. 
 

معاون منابع انسانی قوه قضائیه با اشاره به ابعاد مختلف آموزش در قوه قضائیه گفت: در نگاه نرم انسان با مجموعه نظام ارزشی در نظر گرفته می‌شود و در قوه قضائیه این موضوع مورد اهتمام جدی است. 
 

حجت‌الاسلام امینی تاکید کرد: استعدادیابی و کادرسازی در قوه قضائیه ماموریت ویژه ماست و از تاکیدات مقام معظم رهبری است. 
 

وی گفت: نظارت در دستگاه قضایی کم است و اهتمام هرچه بیشتر در این زمینه ضروری است. 
 

معاون منابع انسانی قوه قضائیه با اشاره به اهمیت تکریم ارباب رجوع و اخلاقیات در حوزه این معاونت و انتخاب پرسنل، یادآور شد: اگر سلامت در ابعاد مختلف مورد توجه است، باید با روحیات شخص آشنا شویم و در مدیریت منابع انسانی اگر تدبیر صحیح صورت نگیرد، با یک چرخه باطل مواجه خواهیم شد. 

 
وی با اشاره به اینکه دستگاه قضا انسان‌محور و فرد‌محور است و ما با دیوان‌سالاری نمی‌توانیم مشکلات را حل کنیم، گفت: باید به مقوله فرهنگ توجه کنیم و در کادرسازی آموزشی کیفیت نیروی انسانی مهم است و اینکه شخص در نماز جمعه یا راهپیمایی شرکت می‌کند کافی نیست و باید راهبردی‌تر و عمیق‌تر برنامه‌ریزی کنیم. 
 

معاون منابع انسانی قوه قضائیه با اشاره به اهمیت نیروی انسانی و مهارت قضایی در این قوه، خاطرنشان کرد: چگونگی برخورد با مردم یک مهارت قضایی است و باید بر روی آن فکر و برنامه‌ریزی کرد و توسعه منابع انسانی به معنای افزایش تعداد نبوده، بلکه بر افزایش کیفیت و نوع عملکرد تاکید دارد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار