کد خبر:۴۱۹۲۰۴

تداوم پوشش بیمه‌ای ۸۰۰ هزار کارگر ساختمانی

معاون فنی و درآمد تامین اجتماعی گفت: براساس آمار، بیش از یک میلیون و ۷۰۰ هزار کارگر ساختمانی دارای کارت مهارت فنی هستند و برای پوشش بیمه‌ای این افراد بیش از ۳۴ هزار میلیارد ریال اعتبار لازم است.

به گزارش گروه اجتماعی «خبرگزاری دانشجو»، محمدحسن زدا درباره بیمه کارگران ساختمانی اظهار کرد: براساس عملکرد جاری، این سازمان نسبت به تداوم پوشش بیمه‌ای 800 هزار نفر اقدام کرده است.

 

وی افزود: بر این اساس در سال جاری برای تعداد مزبور بیش از 17 هزار میلیارد ریال اعتبار لازم است، در حالی که براساس قانون اصلاح قانون بیمه‌های اجتماعی کارگران ساختمانی و دریافت 20 درصد سهم کارفرمایی از مجموع عوارض ساختمانی، میزان دریافتی حق بیمه سهم کارفرمایی به یک دهم قانون قبلی کاهش یافته و با حالت خوشبینانه منحصراً بخشی از حق بیمه سهم کارفرمایی کارگران ساختمانی تأمین خواهد شد.

 

معاون فنی و درآمد سازمان تامین اجتماعی با بیان اینکه از طرفی براساس آمار و اطلاعات اخذ شده بیش از یک میلیون و 700 هزار نفر دارای کارت مهارت فنی هستند گفت: در صورت پوشش بیمه‌ای افراد مزبور نیز بیش از 34 هزار میلیارد ریال اعتبار لازم است.

 

زدا ادامه داد: البته با توجه به عملکرد اجرای قانون از بهمن سال 93، از محل منابع حاصل از 15 درصد مجموع عوارض ساختمانی تنها 20 درصد سهم کارفرمایی 400 هزار نفر تحت پوشش، تامین می‌شود.

 

وی در پاسخ به اینکه گفته می شود تامین اجتماعی در مسیر بیمه کارگران ساختمانی سنگ اندازی می‌کند اظهار کرد: این سازمان نیز معتقد است پوشش بیمه‌ای کارگران شاغل در امر ساخت، تجدید بنا، تخریب و تعمیرات اساسی ساختمان باید انجام شود.

 

معاون فنی و درآمد سازمان تامین اجتماعی افزود: موضوع مهم، تأمین منابع حق بیمه سهم کارفرمایی است که حتی در حالت رونق اقتصادی و رشد فزاینده تعداد پروانه‌های صادره، به دلیل کاهش حق بیمه ساختمانی به یک دهم قانون قبلی، مسلماً پوشش بیمه‌ای کل کارگران ساختمانی یاد شده، کسری منابع سهم کارفرمایی را به وجود خواهد آورد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار