کد خبر:۴۱۹۳۹۵
وحیدی در جمع خبرنگاران:
امیدواریم روسیه به قول خود برای تحویل «اس ۳۰۰» عمل کند
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: «اس ۳۰۰» قراردادی است که روسیه قول داده است تحویل بدهد و امیدواریم این دفعه به قولشان عمل کنند.
به گزارش خبرنگار سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، احمد وحیدی عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در جمع خبرنگاران و در حاشیه مراسم ختم همسر رحیمی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا شما تفکیکی بین تحریم های هسته ای و غیرهسته ای قائل هستید یا خیر گفت: همه تحریم ها علیه ملت ما ظالمانه است و باید برطرف شود.
وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه نظرتان درمورد حواشی مراسم تشییع شهدای غواص که روز گذشته برگزار شد چیست گفت: بنده در آن مراسم بودم و حواشی در آنجا ندیدم.
وحیدی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه زمان تحویل اس 300 از طرف روسیه به کشورمان خاطر نشان کرد: اس 300 قراردادی است که قول داده اند تحویل بدهند و امیدواریم این دفعه به قول شان عمل کنند.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
تو تاریخ هیچ وقت خیرشون به ما نرسیده
از روسیه مارموزتر خودشونن!