آخرین اخبار:
کد خبر:۴۲۰۱۱۸
پورمختار در گفتگو با «خبرگزاری دانشجو»:

بدهکاران‌بانکی باحکم ورشکستگی‌ازپرداخت معوقه فرارمی‌کنند

رئیس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس گفت: صدور حکم ورشکستگی برای بدهکاران بانکی راه فرار جدیدی را پیش روی بدهکاران عمده بانکی قرار داده است.

محمدعلی پورمختار، رئیس کمیسیون اصل 90 در گفتگو با خبرنگار پارلمانی «خبرگزاری دانشجو»، در تشریح جلسه روز با مدیران حقوقی بانک ها و معاونان نظارتی بانک مرکزی و اعضای هیئت مدیره بانک های کشور گفت: امروز جلسه ای را با مدیران حقوقی بانک ها معاون نظارتی بانک مرکزی اعضای هیئت مدیره بانک های کشور معضلی را که موانع وصول معوقات بانک ها با صدور حکم ورشکستگی برای بدهکاران بانکی بررسی شد.

 

وی افزود: براساس این موضوع و آمار ارائه شده عدد و رقم بزرگی را تشکیل می دهد و به یک راه فرار جدید توسط بدهکاران عمده بانکی تبدیل شده است که بروند خودشان را براساس قانون تجارت و قوانین موجود خود را ورشکسته اعلام کنند و ورشکسته به دلیل اینکه معسر فی الامان شوند.

 

رئیس کمیسیون اصل 90 در ادامه گفت: صدور حکم ورزشکستیگی برای بدهکاران بانکی مفسده آور است و حتی در نحوه طرح و مدارکی که ارائه می شود و تخلفاتی که در این زمینه صورت می گیرد باعث شده تا بانک ها از رسیدن به بخشی از مطالبات خود باز بمانند.

 

وی بیان داشت: امروز جلسه ما با مدیران حقوقی بانک ها و معاون نظارتی بانک مرکزی و اعضای هیئت مدیره بانک های کشور نزدیک به دو ساعت به طول انجامید و قرار شد که اطلاعات و آمار بیشتری ارائه شود و در آینده این موضوع را دنبال کنیم.

 

پورمختار بیان داشت: برای بررسی بیشتر این موضوع مقرر شد در بانک مرکزی کمیته ای تشکیل شود که متولیان امر نیز در این کمیته حضور خواهند داشت و وظیفه این کمیته این است که ایرادات و اشکالات را بررسی و راهکارها و راه های مناسب را جهت برون رفت از این موضوع را ارائه دهد.

 

وی در خاتمه بیان داشت: امیدواریم که با مسئولان قوه قضائیه نیز در آینده نزدیک جلسه داشته باشیم و موضوعات را با آن ادامه دهیم تا ممانعت جدی در این زمینه به عمل آید تا از این مسیری که سوءاستفاده می شود جلوگیری شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار