آخرین اخبار:
کد خبر:۴۲۰۹۱۷
تشریح برنامه سازمان غذا و دارو؛

کاهش اسید چرب ترانس روغن های خوراکی

مدیرکل نظارت بر فرآورده های غذایی، آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو، از کاهش اسید چرب ترانس روغن های مصرفی خانوارها خبر داد.

به گزارش گروه اجتماعی «خبرگزار یدانشجو»، دکتر هدایت حسینی در تشریح برنامه های اداره کل نظارت بر فرآورده های غذایی، آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو، در سال جاری، به خبرنگار مهر، گفت: برنامه های ما در دو گروه عمده تقسیم بندی می شود. گروه اول، تولید فرآورده های سلامت محور است که شامل کاهش قند، نمک، چربی، اسید چرب ترانس و... در دستور کار جدی قرار دارد.

 

وی با عنوان این مطلب که یکی از ابزارها برای رسیدن این اهداف در تولید فرآورده های سلامت محور، استفاده از چراغ راهنمای تغذیه است، تاکید کرد: گروه دوم شامل برنامه هایی است که در ارتقای سلامت موثر است. ارتقای سلامت روغن امسال در دستور کار ما قرار دارد. بطوریکه میزان اسید چرب ترانس روغن های مصرفی خانوار امسال به زیر ۲ درصد خواهد رسید.

 

حسینی همچنین به کاهش میزان اسیدهای چرب ترانس روغن های صنعتی که در مواد غذایی استفاده می شود، اشاره کرد و افزود: میزان اسیدهای چرب ترانس روغن های صنعتی که بین ۱۰ تا ۲۰ درصد است به زیر ۵ درصد خواهد رسید.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار