سومين جشنواره منطقهاي مطبوعات خليج فارس در سيستان و بلوچستان برگزار مي شود
به گزارش خبرنگار «شبکه خبر دانشجو» از زاهدان، سومين جشنواره منطقهاي مطبوعات خليج فارس با حضور استانهاي بوشهر، خوزستان، هرمزگان، سيستان و بلوچستان و كرمان در اداره كل فرهنگ و ارشاد اسلامي استان سيستان و بلوچستان برگزار ميشود.
بر پايه اين گزارش، در سالي كه از طرف مقام معظم رهبري، سال اصلاح الگوي مصرف نامگذاري شده و در شرايطي كه فتنهانگيزان جهاني و تروريستهاي بينالمللي بر طبل خشونت و جنگ ميكوبند، حرمتها و قداستها را ميشكنند و جهان را به ميهماني مرگ دعوت ميكنند با بهرهگيري از انديشهها، اطلاعات و تجارب در راستاي توسعه، روزآمدي و همگامي با تكنولوژي جهان، سومين جشنواره منطقهاي مطبوعات خليج فارس با همكاري معاونت مطبوعاتي و تبليغاتي وزارت ارشاد و خانه مطبوعات استان سيستان و بلوچستان، با حضور استانهاي ساحلي خليج فارس در زاهدان برگزار مي شود.
هدف از برگزاري اين جشنواره، تبيين جايگاه و نقش روزنامهنگاران و خبرنگاران منطقه استراتژيك خليج فارس در سطح بينالمللي، ملي و محلي، دستيابي به انديشههاي نو در عرصه اطلاع رساني از طريق تعامل نظر، فكر و تجربه، بررسي وضعيت كمي، كيفي و انعكاس فعاليتهاي مطبوعات محلي استانهاي ساحلي خليج فارس و بررسي وضعيت صنفي روزنامهنگاران و خبرنگاران منطقه، تجليل از تلاشگران، فرهيختگان و پيشكسوتان عرصه مطبوعات محلي حوزه خليج فارس و آشناسازي مردم با مطبوعات محلي و همچنين معرفي و انعكاس فعاليتهاي مطبوعات جنوب كشور است.
خاطرنشان مي شود، آن دسته از نشريات استانهاي بوشهر، خوزستان، هرمزگان، سيستان و بلوچستان و كرمان كه در فاصله زماني تعيين شده در فراخوان اعلام آمادگي كنند، ميتوانند در بخش نمايشگاهي شركت كنند.
همچنين نشريات در بخش عمومي ميتوانند در قسمتهاي مقاله اعم از اقتصادي، سياسي، اجتماعي، ادبي و هنري، فرهنگي، ورزشي، معارف اسلامي، علمي و تخصصي، مصاحبه، تيتر، خبر، گزارش اعم از خبري و تصويري، طنز (كاريكاتور، مكتوب)، عكس (خبري، مستند، اجتماعي و ورزشي)، صفحه آرايي، كودك و نوجوان و در بخش ويژه با موضوعات خليج فارس و اصلاح الگوي مصرف شركت كنند.
بر اين اساس، آثاري در مسابقه شركت داده ميشود كه در فاصله زماني اول مهر ماه 87 تا اول مهر ماه 88 در يكي از نشريات استاني يا منطقهاي داراي مجوز به چاپ رسيده باشد، همچنين تعداد آثار ارسالي در هر بخش بايد سه اثر باشد و هر متقاضي فقط ميتواند در يك رشته و گرايش شركت كند، چنانچه آثار بيشتري ارسال شود، دبيرخانه آثار مربوط به رشته و گرايش را به طور تصادفي انتخاب و بقيه را كنار خواهد گذاشت و در صورت ارسال آثار كمتر از تعداد اعلام شده، متقاضي از شركت در مسابقه محروم ميشود.
بر پايه اين گزارش تنها آثاري پذيرفته ميشود كه اصل يا تصوير صفحههاي منتشره در نشريههاي مربوطه نيز ارسال شود.
اين گزارش حاکي است، شركتكنندگان در بخش عكس و كاريكاتور لازم است علاوه بر ارسال نسخه چاپ شده در نشريه، اصل اثر را هم ارسال كنند، در زمينه تيتر تنها تيترهايي پذيرفته ميشود كه محصول كار فردي باشد و در هر يك از گرايشهاي چهارگانه عكس فقط يك اثر برگزيده ميشود.
خاطرنشان مي شود، برگزاري كارگاه آموزشي، نشست تخصصي نمايندگان نشريات شركتكننده در جشنواره با مسئولان اداره كل مطبوعات داخلي كشور، همانديشي روزنامهنگاران و خبرنگاران نشريات جنوب كشور و برنامههاي فرهنگي و هنري از برنامههاي جنبي اين جشنواره است./انتهاي پيام/