به گزارش گروه اقتصادی «خبرگزاری دانشجو»، بر اساس تحقیقات سازمان دیده بان جهانی، کارآفرینی در سال۱۲۰۲ میلادی با توسعه کسب و کارهای کوچک و متوسط منجر به کاهش نرخ بیکاری به طور معناداری می شود. از جمله مشاغل کوچک و متوسط مشاغل خانگی است که هزینه بالایی را به خانواده تحمیل نمی کند و در عین حال سبب افزایش درآمد و تولید ثروت می شود.
کسب و کارهای خانگی از جمله راهکارهای مناسب برای توسعه اشتغال های خرد و متوسط به ویژه برای جمعیت وسیعی از زنان است که دارای مهارت کافی در انجام برخی از کارها هستند، اما به دلیل بازار نامناسب اشتغال نمی توانند جذب بازار شوند. فعالیت اقتصادی در محیط خانگی امکان مشارکت اعضای خانوار برای انجام یک فعالیت اقتصادی مشترک بوده و جلوگیری از رفت و آمدهای شهری، صرفه جویی در هزینه های اجتماعی و در کنار خانواده بودن از مزایای مشاغل خانگی است.
همچنین چند روز گذشته مهناز امامدادی،رئیس دبیرخانه ستاد مشاغل خانگی کشور از بازنگری سالیانه مشاغل خانگی متناسب با نیاز بازار کار خبر داد و گفت:هر ساله بازنگری بر اساس ظرفیت های بازار کار انجام می شود و اکنون ۱۴۰ رشته شناسایی و در زمینه های صنایع دستی، غذایی ، کشاورزی ، فرهنگی و... است.