به گزارش گروه اجتماعی «خبرگزاری دانشجو»، طبق پژوهش محققان دانشگاه لوئیزویل کنتاکی رژیم غذایی غنی از متیونین، که آمینواسید موجود در گوشت، مرغ، ماهی، لبنیات و تخم مرغ است، منجر به افزایش متیلاسیون نترین ها می شود و در نتیجه خطر از دست دادن حافظه افزایش می یابد. نیترین ها گروهی از پروتئین های حیاتی برای مغز محسوب می شوند.
متیلاسیون، سیستمی است که در تنظیم تجلی ژن، عملکرد پروتئین ها و دیگر فعالیت های بیولوژیکی به کار می رود و می تواند با توقف عملکرد ژن های موثر در حافظه باعث از دست رفتن آنها بشوند.
این مطالعه که بر روی موش ها انجام گرفته است، نشان داد استفاده از رژیم غذایی غنی از متیونین و سطوح پایین فولات، ویتامین B۶ و B۱۲، باعث کاهش عملکرد حافظه آنها می گردد. این گروه تحقیقاتی بر این باورند که بالا رفتن سطح متیونین باعث هایپرمتیلاسیون ژن نترین و در نهایت خاموش شدن آن و از دست دادن حافظه می شود.