صف‌آرايي نخبگان و خواص در برابر دشمن رمز پيروزي نظام است
آخرین اخبار:
کد خبر:۴۲۴۱۵
بروجردي در گفت و گو با «شبكه خبر دانشجو»:

صف‌آرايي نخبگان و خواص در برابر دشمن رمز پيروزي نظام است

بروجردي با تاكيد بر ضرورت توجه نخبگان به اعمال و گفتارشان گفت: اتحاد، انسجام و صف‌آرايي نخبگان و خواص در برابر دشمن، رمز موفقيت و پيروزي استمرار جمهوري اسلامي ايران است.

علاءالدين برجرودي در گفت و گو با خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» در خصوص فرامايشات مقام معظم رهبري مبني بر اينكه خواص و نخبگان بايد مراقبت باشند كه تكميل كننده اهداف معارضان نظام نباشند، اظهار داشت: رهبر انقلاب در سخنان خود در رابطه با نخبگان موارد لازم را مطرح كردند.

وي با بيان اين مطلب كه مطابق با فرمايشات رهبري با بيان اين مطلب كه نخبگان در برخي موارد با سكوت خود و يا در شرايطي با عدم موضع گيري و همچنين با موضع گيري نابجا به ضرر جامعه حركت كردند، اظهار داشت: انتظار از نخبگان اين است كه شرايط را درك كرده و در راستاي اهداف نظام اتحاد ملي و صف آرايي در مقابل دشمنان نظام حركت كنند.

رئيس كميسيون امنيت ملي مجلس خاطرنشان كرد: اگر ما شاهد شكل گيري اتحاد و انسجام در ميان نخبگان و خواص نباشيم حتما شاهد توطئه هاي جديد آمريكا و استكبار  جهاني خواهيم بود.

بروجردي اهمييت توجه نخبگان به  گفتار و اقداماتاشان اشاره و عنوان كرد: نخبگان و خواص به عنوان الگوي جامعه بيش از افراد بايد مراقب گفتار و كردارشان باشند.

وي تصريح كرد: استكبار و آمريكا امروز بيش از گذشته به نخبگان و خواص توجه كرده و سعي نمايند از ميان اين افراد، افرادي از جنس خود را در راستاي پياده كردن اهداف خود پيدا كنند./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار