آخرین اخبار:
کد خبر:۴۲۴۵۵۹

بی آبی گلوی شهریار را خشک کرد

کمبود و قطع پی در پی آب در شهرستان شهریار، بزرگترین معضل برای ساکنان آن منطقه محسوب می‌شود.

به گزارش گروه اجتماعی «خبرگزاری دانشجو»، در پی قطع شدن 12 ساعت آب در طول روز، زندگی را برای ساکنان بسیار دشوار کرده است.

 

از آن‌جا که قطع شدن آب بدون پی گیری و بررسی مشکل از سوی سازمان آب و فاضلاب شهریار بوده است، در آینده به جای مناظر سرسبز و باغ‌ها، با مناطق بیابانی روبرو خواهیم شد.

 

سید محمد حسینی، از ساکنان ناراضی این شهرستان است که در مصاحبه با خبرنگار باشگاه خبرنگاران گفت: اگر مسئولین سازمان آب و فاضلاب در این منطقه زندگی می‌کردند، حل این مشکل به سرعت پیگیری می‌شد. در فصل گرما و ماه رمضان، همه دوست دارند هنگام افطار در خانه با روشن کردن کولر و نوشیدن آب به استراحت بپردازند ولی باید صرفه جویی کنند که مبادا ذخایر آن‌ها تمام شود و در روزهای بعد در بی آبی مطلق به سر ببرند.

 

این مشکل تا کی ادامه خواهد داشت؟

 

در تماس تلفی خبرنگار باشگاه خبرنگاران با سازمان آب و فاضلاب شهریار، یکی از کارشناسان این سازمان گفت: قرار است در مناطق کم آب، چاه حفر شود، اما تا کنون اقدامی نشده است. در اثر بی آبی تا سال‌های آینده ساکنان شهریار به نقاط پر آب نقل مکان خواهند کرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
ایرانی
Iran (Islamic Republic of)
۲۰ تير ۱۳۹۴ - ۱۳:۵۵
با سلام
برای امسال نبوده - بلکه در چند سال اخیر هم همین مشکل است.هر روز شاهد افزایش برق و آب و اوارز آبرسانی و برق و... هستیم در صورتی که برای منازل حتما باید پمپ نصب شود-حالا پول خرید-تعمییر و هزینه برق که هر واحد باید پرداخت شود کجا حساب می شود؟
خرید و نصب تانکر آب برای اینکه دقایقی بیشتر آب داشته باشیم.فقط شعر می دهند که باغها را ساختند و خشک کردند ولی نه فکر کشاورز هستند-نه محصول-نه سرما زدگی-نه میوه دزدی(معتادو...)-نه قیمت-نه آب-کلیه چاهای کشاورزی هم بدست کشاورزان تعمیر و نگهداری می شود.بعد می گن شهریار ریه تهران است.از چیزی که مل شماست مایه بزارید-هزینه-ضرر و... برای کشاورز هست و ادعاش برای مسئولین.حتما خبرگزاری دانشجو از آقای گروسی نماینده شهریار نیز در این امر جویا و پیگیر شوند.ا
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار