تمامی نمایندگان استان فارس از سمت خود استعفا کردند
مجمع نمایندگان استان فارس در اعتراض به انتصاب استاندار غیرآشنا و با سابقه تند سیاسی استعفای خود را به هبپیات رئیسه تقدیم کردند.
ضرغام صادقی در گفتگو با خبرنگار سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، گفت: مجمع نمایندگان استان فارس به اتفاق و اجماع استیضاح وزیر کشور را امضا کردند و هم زمان پس از امضای استیضاح وزیر کشور استعفای خود را به هیئت رئیسه تقدیم کردند.
وی در ادامه افزود: اگر سریعا جلوی مدل های پیشنهادی وزارت کشور در انتصاب استاندارها گرفته نشود نمایندگان استان فارس بر استعفای خود اصرار خواهند ورزید.
عضو هیئت رئیسه مجلس گفت: وزارت کشور استانداری را به سمت استانداری فارس انتخاب کرده است که غیرآشنا به مسائل فارس است و سابقه تند سیاسی دارد.
لازم به ذکر است مجمع نمایندگان استان فارس در اعتراض با این انتخاب صحن علنی مجلس را ترک کردند.
لینک کپی شد
گزارش خطا
نظرات شما
احسنت
پاسخ
واقعاً سکوت در مقابل اعتراض تمامی نمایندگان مجلس شورا و مجلس خبرگان و اعتراض تمامی ائمه جمعه چه معنایی دارد؟!
پاسخ