آخرین اخبار:
کد خبر:۴۲۵۵۰۱

عید سعید فطر مترو تهران رایگان است

مدیر عامل شرکت بهره برداری متروتهران و حومه گفت: استفاده از مترو در روز عید سعید فطر از آغاز سرویس‌دهی قطارها تا پایان نمازعید، در تمامی خطوط رایگان خواهد بود.

به گزارش گروه اجتماعی «خبرگزاری دانشجو»، محسن نایبی مدیر عامل شرکت بهره برداری متروتهران و حومه ضمن آرزوی قبولی طاعات و عبادات همه روزه داران در این ماه مبارک اظهار کرد: مترو تهران به منظور تسهیل در انتقال نمازگزاران به محل اقامه نماز عید در مصلی تهران، دراین روز سعید خدمات ویژه و سرویس های فوق العاده ای در خطوط پنجگانه مترو ارائه می دهد.

 

وی با بیان اینکه خدمات مترو تهران از ساعت پنج و 30 دقیقه صبح عید سعید فطر تا پایان نماز عید سعید فطر به طور رایگان ارائه می شود، افزود: حرکت قطارهای خط یک مترو تهران هر 4 و نیم دقیقه یکبار صورت می گیرد و با اعزام قطارهای فوق العاده در زمان های ازدحام جمعیت این فاصله گذر کاهش هم خواهد یافت.

 

 نایبی تاکید کرد: مترو تهران این آمادگی را دارد تا در صورت ازدحام مسافران تعداد اعزام حرکت های فوق ‌العاده را افزایش دهد و با ارسال قطارهای خالی به ایستگاه های پرتردد برای جابجایی راحت تر مسافران اقدام کند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار