به گزارش گروه اجتماعی «خبرگزاری دانشجو»، اطهره نژادی عصر امروز در مراسم اختتامیه سومین نشست منطقهای و کارگاههای آموزشی تقویت، همکاریهای تخصصی و شبکهای سازمانهای مردم نهاد و دستگاههای اجرایی حوزه زنان و خانواده استانهای کرمان و هرمزگان اظهار داشت: بسیاری از چیزها که حاصل خرد انسان بوده جای ابزارهای فیزیکی را گرفته و زمان آن رسیده که ما به نیروی انسانی جامعه به عنوان سرمایه نگاه کنیم و نیمی از سرمایه انسانی را بدون استفاده نگه نداریم.
وی ادامه داد: امروز زنان تنها برای زنان کار نمیکنند، بلکه نگرانی و دغدغه فرزندان، همسر و حتی پدر و مادر خود را دارند.
نژادی عنوان کرد: اعضای جامعه مدنی همیشه کلیشههای تعریف وظایف را در جامعه شکستند و به درستی حرکت کردند، اگر قصوری در تعامل با جامعه مدنی داریم به دولتیها بر میگردد که از نظارت هراس داریم و شاید چندان مایل نیستیم پاسخگو باشیم.
وی افزود: اصول توسعه یافتگی در همه جای دنیا یکسان است و ضرورتی برای بحث در مورد اصل آن نیست، تنها الگوی توسعه یافتگی متفاوت است،
نژادی تصریح کرد: الگوی توسعه ایران به دلیل بافت اجتماعی و ساختارهای نظام با الگویی که در آمریکا پیاده میشود متفاوت است و قرار هم نیست هم یکسان باشد.
معاون برنامهریزی و هماهنگی معاونت زنان و خانواده ریاست جمهوری گفت: ما دو راه برای توسعه داریم یا نخبگان و یا جامعه تصمیم بگیرد و یا اینکه توام عمل کنیم.
وی خاطرنشان کرد: وقتی جامعه تصمیم میگیرد باید مسئلهها را خوب بشناسد و از شناخت درست وضعیت به یک اطمینان نسبی برسد.
نژادی بیان داشت: اصول توسعه یافتگی در همه جای دنیا شایستهسالاری، بروکراسی صحیح و منطقی، صنعتی شدن و توزیع عادلانه منابع است.
وی افزود: الگوی توسعه به جغرافیا ربط دارد و باید ببینم به چه طریق و شیوهای میتوانیم به یک مزیت برسیم، برای حرکت در مسیر توسعه یافتگی باید به بنیانهای فکری یکسان برسیم.
نژادی عنوان کرد: زمان برای پراکندهکاری نداریم، تغییرات جهانی بسیار باشتاب انجام میشود و باید خود را همراه کنیم.
وی بیان داشت: برای داشتن جامعه توسعه یافته پایدار باید جامعه زنده داشته باشیم، شهروندان به هم اعتماد کنند و تحمل برای شنیدن هم داشته باشند و یک جانبه نگاه نکنند.
معاون برنامهریزی و هماهنگی معاونت زنان و خانواده ریاست جمهوری گفت: جامعهای زنده است که شان و شخصیت تولید کننده از صاحب سمت بالاتر باشد.
وی تصریح کرد: اگر قرار است کشور اقتدار خود را حفظ کرده و در راستای دستیابی به سند چشمانداز حرکت کنیم، باید از سلیقه فردی بگذریم و به قاعدهمداری و سیستممداری در مدیریت برسیم و نظارت جدی و پایدار بر اجرای قانون در کشور داشته باشیم.