آخرین اخبار:
کد خبر:۴۳۰۷۸۵
عباسی در همایش بزرگ «از جام تا برجام»:

انقلاب اسلامی یک قدرت جهانی بالقوه است

رئیس انجمن هسته‌ای ایران با اشاره به توانمندی‌های انقلاب اسلامی ایران گفت: جمهوری اسلامی ایران یک قدرت جهانی بالقوه است.

به گزارش گروه سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، فریدون عباسی عصر امروز به‌منظور شرکت در همایش روشنگری «از جام تا برجام» به شهرستان قرچک سفر کرد.

 

وی لحظاتی پیش در بدو ورود به این شهرستان با حضور بر سر مزار شهدای گمنام به مقام شامخ شهدای والامقام انقلاب اسلامی ادای احترام کرد.

 

رئیس انجمن هسته‌ای ایران که خود از جانبازان فناوری هسته‌ای است با حضور بر سر مزار شهدای گمنام قرچک با قرائت فاتحه و نثار گل ضمن ادای احترام به مقام شامخ شهدا با آرمان‌های والای امام راحل، شهدا و رهبر فرزانه انقلاب تجدید میثاق کرد.

 

فریدون عباسی با حضور در مصلی بزرگ قرچک در جمع نخبگان، خواهران بسیجی و جمعی از فرهیختگان این شهرستان حضور یافته و با آنان سخن گفت.

 

رئیس انجمن هسته‌ای ایران طی سخنانی در این دیدار ضمن گرامیداشت یاد و خاطره امام راحل و شهدا در ارتباط با مذاکرات هسته‌ای اظهار داشت: ما انواع و اقسام نظرها و موضع‌گیری‌ها را نسبت به توافق هسته‌ای می‌شنویم ولی موقعی که با این موضوع برخورد می‌کنیم و می‌خواهیم تصمیم بگیریم باید ببینیم که ما نسبت به نظم نوین جهانی چه فکری می‌کینم و ایران در این نظم نوین جهانی چه جایگاهی دارد.

 

وی گفت: بعد از فروپاشی شوروی یک عده‌ای در دنیا اعتقاد دارند که آمریکا تنها کشور قدرتمند جهان است و آن است که باید جهان را اداره کند و همه باید خودشان را با آن تطبیق دهند و بقیه کشورها این قدرت را ندارند.

 

عباسی به نظریه دوم در این ارتباط پرداخت و خاطرنشان کرد: نظریه دیگر ذکر می‌کند که آمریکا هم در حال فروپاشی است و آمریکا ابرقدرت نیست بلکه یک قدرت است و قدرت‌های دیگری نیز وجود دارند و برخی از این قدرت‌ها نوظهور هستند.

 

وی ادامه داد: یکی از این قدرت‌های نوظهور جمهوری اسلامی ایران است. جالب این است که عده‌ای در خارج از کشور باور کرده‌اند که ایران یک قدرت نوظهور جهانی است اما ما خودمان در داخل خیلی باور نمی‌کنیم چراکه بعضاً درگیر گذراندن زندگی و سختی‌های آن هستیم.

 

ایران صاحب یک ایدئولوژی مستحکم است / ایدئولوژی یکی از مشخصه‌های قدرت است

 

رئیس انجمن هسته‌ای ایران ایدئولوژی را یکی از مشخصه‌های قدرت خواند و بیان داشت: ایران اسلامی صاحب یک ایدئولوژی مستحکم است. ما اسلام ناب محمدی (ص) را به‌عنوان یک ایدئولوژی انتخاب کرده‌ایم و شیعه دوازده امامی هستیم.

 

وی با تاکید بر این‌که نظم نوین جهانی یک سری مولفه دارد، خاطرنشان کرد: قدرت داشتن، علم و تکنولوژی می‌خواهد. باید منابع انرژی، جمعیت، فرهنگ و تمدن داشته و از از نظر نظامی توانمند باشد.

 

ایران با همه تحریم‌هایی که تحمیل شده مولفه‌های قدرت را به‌دست آورده است / دشمن مولفه جمعیت را مورد هدف قرار داده است

 

 عباسی گفت: ایران اسلامی با همه این مشکلات و تحریم‌هایی که تحمیل شده این مولفه‌های قدرت را به‌دست آورده است.

 

وی با بیان این‌که دشمن مخالف رشد جمعیت ایران است، افزود: دشمنان اسلام و انقلاب مولفه جمعیت را مورد هدف قرار داد است. در بحث منابع انرژی و رشد اقتصادی نیز ما را تحریم می‌کند که نتوانیم از آن‌ها استفاده کنیم.

 

رئیس انجمن هسته‌ای ایران تصریح کرد: در مدت 36 سال پس از پیروزی انقلاب ما از نظر رشد علمی دارای رتبه بالایی در دنیا هستیم.

 

ایران یک قدرت منطقه‌ای است/انقلاب اسلامی یک قدرت جهانی بالقوه است

 

عباسی با بیان این‌که جمهوری اسلامی ایران یک قدرت منطقه‌ای و یک قدرت جهانی بالقوه است، گفت: ایران اسلامی می‌تواند در 30 یا 40 سال آینده به یک قدرت بزرگ در دنیا تبدیل شود.

 

رئیس انجمن هسته‌ای ایران تصریح کرد: ایران اسلامی امروز یک قدرت منطقه‌ای است و در آینده این قدرت بالقوه جهانی می‌تواند به یک قدرت بالفعل جهانی مبدل شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
رها
Iran (Islamic Republic of)
۱۵ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۱:۴۱
کاش مناظره دکتر صالحی و عباسی در صدا و سیما میذاشتن.
دکتر صالحی در جلسه کمیسیون امنیت ملی جوری از انرژی هسته ای گفتن انگار ما پیشرفتی نداریم و ....
1
0
پربازدیدترین آخرین اخبار