به گزارش خبرنگار دانشگاه «خبرگزاری دانشجو»، حسن عباسی در جمع دانشجویان به تحلیل استراتژیک برجام پرداخت و در حوزه توافق وین و قطعنامه ۲۲۳۱ از سه زاویه که کم و بیش به آنها پرداخته شده و هر سه ناقص است اشاره کرد و گفت: زاویه فنی، زاویه حقوقی و اقتصادی ۳ زوایهای است که در بحث برجام مطرح میشوند.
وی در خصوص توضیح زاویه فنی ضمن اشاره به این موضوع که ملاحظات فنی انرژی هستهای، صنعت اتمی و جوانب آن باید توسط متخصصین حوزه فنی انرژی اتمی مورد بررسی قرار گیرد، گفت: البته ابعاد تخصصی که در حیطه پرودنه هستهای ایران هست همچنان مبهم است، کلید واژهها تخصصی است و توده مردم به هیچ وجه اطلاع ندارند که چه خبراست! نخبگان انرژی اتمی هم در این زمینه دستشان کوتاه است و برآوردهایی که امروز در حوزه فنی ارائه میشود این است که هیچ اطلاع دقیقی از چند و چون ابعاد فنی، آنچه رخ داده شده و آنچه که در طول ۲۵ سال آینده آنگونه که در متن توافق نامه و قطعنامه ۲۲۳۱ نوشته شده قرار است اتفاق بیافتد در دست نیست.
کارشناس مسائل استراتژیک ادامه داد: دوره ربع قرنی که انرژی هستهای ایران آن را پذیرفته به تعبیر آقای مونیز وزیر انرژی دولت اوباما در مجلس آمریکا از آن اینگونه یاد کرد که ما به مدت ۲۵ سال مثل عقاب بر فراز ساختار صنعت هستهای ایران هستیم و این واقعیتی است که در جای جای متن توافق نامه وین آمده و بارها کلمه ۲۵ سال تکرار شده است.
عباسی در خصوص زاویه فنی پرونده هستهای خاطرنشان کرد: عملا در بخش فنی، کشور از وجود یک تحلیل گر صاحب نظر و کارشناس که فارغ از مباحث سیاسی بتواند چند و چون مساله را مشخص کند و به ما بگوید که در ۲۵ سال آینده یعنی در سال ۱۴۲۰ صنعت هستهای در جهان در چه مرحلهای قرار دارد؟ و صنعت هسته ای مینیاتوریزه شده ایران در چه وضعیتی خواهد بود؟ محروم است. یعنی عملا عقب ماندگی یک ملت در حوزه تکنولوژی پایه و در حوزه ارزیابی هستهای اینجا نمایان میشود که در هفتههای پیش مشخص شد. ظاهرا بعد از نخبگانی مثل احمدی روشن، رضایی نژاد، علی محمدی و شهریاری که شهید شدند ما دیگر کسانی را نداریم که در آن طراز علمی و فکری باشند تا ابعاد ریز و جزئیات را در این زمینه به ما بگویند. کسانی که به ما بگویند ۲۵ سال آینده جهان در چه سطح از پیشرفت قرار خواهد داشت؟ انرژیهای فسیلی آن روز در چه وضعیتی هستند؟ و وضعیت ایران در آن زمان که بیش از صد میلیون جمعیت دارد و مصرف انرژی آن بالاتر رفته آیا یک انرژی کاملا مینیاتوریزه شده میتواند زمینه ساز حرکت ما باشد؟
وی افزود: امروز که مقامات جمهوری اسلامی در قید حیات هستند. هر دولتی چهار ساله و هشت ساله کنار میرود،اما کسی پاسخگو دولت قبل و کارها یش نیست چه برسد به ۲۵ سال آینده که ممکن است هیچ یک از این مسوولین در قید حیات نباشند و تاوان تعهدی که امروز دولت داده است را نسل بعد باید بپردازد.
عباسی ضمن تاکید بر این موضوع که ای کاش دانشجویان فیزیک هستهای و علم مکانیک که ملاحظات فنی در این حوزه دارند یک حرکت و ارزیابی میدانی و فنی در این زمینه انجام دهند تصریح کرد: ما در هیچ رشته تخصصی در نظام دانشگاهیمان تحلیلگر تربیت نمیکنیم شما هیچ تحلیل گر سیاسی نمیشناسید که در سیاست بین الملل بتواند تحلیل دقیقی از سیاست و روابط بین الملل ارائه بدهد چون در دانشگاه علوم سیاسی ما روش تحلیل پدیدههای سیاسی آموزش داده نمیشود. من به شما دانشجویان پیشنهاد میکنم که در هر رشتهای که تحصیل میکنید کنار رشته تحصیلیتان روش تحلیل پدیدههای حوزه خود را بدانید تا بتوانید پدیدهای را آنالیز و بررسی کنید.
به همین خاطر در بعد فنی چیزی دست مردم را نگرفته از یک طرف هم سازمان انرژی اتمی می آید و همه چیز را گل و بلبل نشان می دهد اما سوال من این است که طرف غربی ما فقط منتظر بود تا با ما سر میز مذاکره بنشیند تا شرایط گل و بلبلی صنعت هسته ای را برای مان فراهم کند پس چرا دوازده سال در پرونده هسته ای باید روی ایران فشار وارد کند و قطعنامه تصویب کند.
عباسی گفت: ما خودمان در سال 84 به سوخت بیست درصد رسیده بودیم صنعت بومی داشتیم و آمریکا به راحتی آمد دانشمند هسته ای ما را کف خیابان ترور کرد. ویروس استکسنت فرستاد و موجب شد تا سانتریفیوژها با دور بسیار شدید چرخیده یا ذوب شوند و ضربه شدیدی در آن حمله سایبری به صنعت هسته ای وارد شد، هوایپما آر کیو و پهپاد رژیم صهیونیستی برای جاسوسی به نطنز آمد اما سیستم دفاعی هوایی ایران باعث ناموفق بودن حمله نظامی آنها شد.
وی افزود: در چنین شرایطی ما به سوخت بیست درصد رسیدیم سانتریفیوژها را فعال کردیم و فردو را به نتایج مثبتی رساندیم حالا دوستان می گویند فردو که قرار نبوده است کاری بکنند پس دشمن مریض بود که دانشمند هسته ای ما را ترور کند الان کنسرسیوم باید تشکیل شود یعنی کمپانی ها و نهادهای بین المللی چینی ها و غیره باید بیایند نیروگاه اراک را برای ما بسازند چیزی که من ایرانی خودم ساخته بودم را داخلش بتن بریزند تا کس دیگری آن را برایم بسازد.
این تحلیلگر استراتژیک در ادامه صحبت هایش گفت: تیم هسته ای موظف است ابعاد توافق را با جزئیات روشن کند چیزی که سال 86 ایران به آن دست یافت امروز از دستش درآوردند در این صورت در سال 1420 شما چیزی نخواهید داشت. طرف غربی ما غنی سازی بیست درصد را به 3.6 درصد رساند این شد موفقیت؟ صراحتا به ما گفتند نمی توانیم در زمینه هسته ای حتی در حد یک بازی کامپیوتری کار شبیه سازی کنیم و این یعنی حتی دانشمند هسته ای ما در دانشگاه در حوزه تحقیق خود بر روی بحث انفجارهای هسته ای در حد شبیه سازی کامپیوتری هم نمی تواند کاری انجام دهد.
عباسی در ادامه خطاب به تحلیل گران بخش فنی حوزه هسته ای گفت: این انرژی هسته ای که الان دست ما است نداشتنش بهتر از داشتنش بود، حداقل در بحث امنیتی مثل الان در خطر نمی افتادیم اگر این توافق ریگی به کفشش نیست چرا دولت خفقان ایجاد کرده است چرا از وزارت ارشاد ابلاغ می کنند که هیچ کس حق ندارد در این زمینه حرف بزند و هر چه وب سایت و روزنامه منتقد است می کشانند دادگاه و هر کسی هم در این دولت سخنرانی می کند برایش پرونده تشکیل می دهند؟ چرا دولت واهمه دارد؟ چرا همه را به صلابه کشیده اند.
وی ادامه داد: پس مجبوریم شک کنیم حتما اتفاقی افتاده است. من به عنوان یک معلم استراتژی به شما می گویم بیست و پنج سال دیگر در بحث های آینده شناسی خیلی اتفاقات مهمی در خصوص تکنولوژی و صنعت رخ خواهد داد آنچه که پس از ده ها بار خواندن متن توافق وین و قطعنامه 2231 و قطعنامه های قبلی دست من را گرفت آن است که انرژی هسته ای مینیمایس شده است یعنی به مدت بیست و پنج سال پذیرفتیم چیزی را که به غنی سازی بیست درصد رسانده بودیم حالا 3.6 درصد آن را داشته باشیم نه بیشتر می خواهم بدانم وقتی رئیس سازمان انرژی اتمی می گوید ما از اول هم بیشتر از 3.6 درصد نیاز نداشتیم پس چرا ده سال پیش که رئیس این سازمان بودید و غنی سازی را تا بیست درصد جلو بردید این حرف را نمی زدید.
عباسی گفت: وقتی جهاد کشاورزی می گوید کشت هندوانه و خیار و ... آب زیادی مصرف می کند باید کشت داخل را متوقف و از خارج وارد کنیم وقتی بنزین در داخل ساخته و مصرف می شود و سازمان حفاظت از محیط زیست می گوید باعث آلودگی هوا می شود و باید از خارج وارد کنیم و جایی که هواپیمای مونتاژ داخل سقوط می کند و مسئولان می گویند باید چیزی که در اصفهان تولید می شود کنار بگذاریم و هواپیمای بوئینگ و ایرباس بیاوریم پس این انرژی هسته ای مینیمایس شده که حالا در حد پزشکی هسته ای آن را هم جمع کنیم و از خارج وارد کنیم.
وی با اشاره به سه لایه تحلیل که از آنها در سخنانش نام برد خاطرنشان کرد: لایه دوم تحلیل حقوقی است که در این زمینه هم هیچ تحلیل منسجم و مرتب حقوقی دسته بندی نشده و در اختیار نداریم که این نتیجه کم کاری آقایان حقوق دان به خصوص حقوق دانان بین الملل است لایه سوم نیز به تحلیل اقتصادی به همین گونه است اگر شما از اقتصاددانی تحلیل درست و جامعی شنیدید من هم شنیده ام. به همین خاطر باید بگویم ما دبیران متخصص فنی صنعت انرژی اتمی متخصص اقتصادی و حقوقی که توان تحلیل اتفاقات افتاده در توافق وین و قطعنامه 2231 را داشته باشند را نداریم.
عباسی افزود: چون این متخصصین نیستند ما مجبوریم از لحاظ استراتژیک مسئله را بررسی کنیم چه لایه چهارم تحلیل ها همین تحلیل می شود و فرق آن با سه تحلیل قبلی آن است که تحلیل استراتژیک صرفا ناظر متن حقوقی نیست بلکه بر نانوشته های بین سطوح و نظارت بر مواضع رسمی که مقامات کشورهای درگیر در 1+5 هستند را بررسی می کنند.
عباسی در ادامه گفت: برخلاف نظر تیم مذاکره کننده ایرانی در خصوص اظهارات مقامات غربی مبنی بر اینکه برای مصرف داخلی این مواضع را می گیرند باید بگویم از نظر استراتژیست ها آنچه که اتفاقا مقامات کشورها در گفته های خودشان به کار می گیرد اصل است نه آن چیزی که در مفاد حقوقی آمده است.
وی در خصوص برجام و مفهوم آن گفت: چیزی که در فرهنگ سیاسی حقوقی ما به اسم برجام تصویب شد و در فضای سیاسی ما جا افتاد اشتباهی است که از دو غلط رنج می برد غلط اول اینکه در متن می خوانیم که به جای واژه plan که باید صحیح ترجمه می شده مترجمان ما آن را program ترجمه کرده اند در حالی که معنای این دو کلمه کاملا با هم متفاوت هستند گویی وزارت خارجه ما فرق بین برنامه و طرح را نمی دانستند برجام یعنی "برنامه" جامع اقدام مشترک در حالی که ترجمه صحیح طرح جامع است نه برنامه جامع. پس انگار باید برای شخص وزیر امور خارجه، اعضای تیم مذاکره کننده و وزارت خارجه یک کلاس آموزش زبان بگذارند تا فرق بین plan و program را مشخص کنند. غلط دوم نیز این است که به جای ترجمه صحیح طرح جامع مشترک اقدام آن را برنامه جامع اقدام مشترک ترجمه کرده اند در یک جمله چهار کلمه ای وزارت خارجه ما دو غلط وجود دارد پس گویا کل متن ترجمه شده به اصطلاح برجام را باید ارجاع دهند به متن اصلی یادتان باشد که طبق ترجمه صحیح معنی برجام "طجماع" است.
وی ضمن درخواست از دانشجویان برای بازخوانی وقایع روز ۹۴/۵/۵ که در مجلس آمریکا رخ داده است گفت: آنچه که جان کری و سایر مسئولان و وزرای آن در مجلس گزارش داده اند باید آنالیز شود و به عنوان جلد دوم کتاب آنچه که در متن توافق وین و قطعنامه 2231 آمده چاپ شود.
عباسی افزود: جمهوری خواهان آمریکا مصر بودند که توافق با ایران توافق بدی بوده اما یکی از نمایندگان دموکرات و طرف دولت صراحتا گفت ما همان گونه که به نیروهای معتدل در درون دولت شوروی کمک کردیم تا شوروی فروپاشید در فرآیند این توافق به نیروهای معتدل در ایران نیز کمک می کنیم تا جمهوری اسلامی فروبپاشد.
وی بااشاره به سخنان یکی ازمقامات آمریکایی که پس از توافق ایران رادشمن خوانده است گفت: چه طور پس از توافق ما همچنان برای آمریکا دشمن هستیم او موضعش را عوض نکرده اما نگاه مقامات ما به آمریکا دشمن نیست پس نرمش قهرمانانه کجای کار آنها بود.
وی در ادامه گفت: در شوروی لنین تقابل بین کمونیزم و کپیتالیزم را غیر قابل اجتناب می دانست سی سال بعد در 1960 به مدت دو سال وقتی میتیتال خورشچف در شوروی حاکم شد درست مثل ما کارشان با آمریکا به مذاکره کشید وقتی مذاکرات صورت گرفت خورشچف حرفی بر خلاف لنین زد و آن هم این بود که وقتی در جایی زندگی می کنیم و همسایه ای داریم که نه او می تواند ما را بیرون کندو نه ما مجبوریم هم زیستی مسالمت آمیز با هم داشته باشیم و از آن پس اصطلاحی در علوم سیاسی و روابط بین الملل شکل گرفت به نام "هم زیستی مسالت آمیز" که سال ها بعد و قبل انقلاب چندین کتاب با این موضوع ترجمه شد که من این را عصر خورشچف می نامم.
وی ادامه داد: درست سی سال بعد با روی کار آمدن گورباچف در 1390 شوروی فروپاشید و آن هم زمانی بود که اختلاف بین آمریکا و شوروی که در زمان خورشچف مثل دو خط آهن موازی بود در این زمان به هم رسیدند و متصل شدند.
عباسی با اشاره به کتابی که آن زمان در فرانسه با نام هم زیستی مسالمت آمیز به چاپ رسیده بود گفت: در این کتاب اشاره می کند که پس از دیدار معروف خورشچف و کندی شوروی از مواضع خود کوتاه آمد و آمریکا شوروی را از سطح ایدئولوژیک به سطح استراتژیک آورد یعنی تعداد موشک های اتمی تو، تعداد موشک های اتمی من و بعد شوروی را از هم پاشاند.
عباسی افزود: ایران را امروز از مسئله گسترش اسلام و صدور انقلاب در جهان پایین آورده اند ایران امروز مشکلش با غرب برسر تعداد سانتریفیوژهایش است و همین اتفاقی که در مورد شوروی رخ داد برای ایران در حال رخ دادن است آمریکا و اروپا می خواهند ایران را از موضع ایدئولوژیک به سمت استراتژیک ببرند آیا مسئله ما سانتریفیوژ بود؟ اگر این بود پس چرا اصلا انقلاب کردیم؟ اگر قرار بود ما قرآن و اسلام را پیاده نکنیم و به خاطر یکسری امکانات و تجهیزات دست از دفاع از مستضعفین برداریم پس چرا انقلاب کردیم.
این استاد دانشگاه تصریح کرد: چه دادیم؟ تفکر ایدئولوژیک چه گرفتیم؟ قطعه استخوانی آمریکا اگر کل انرژی هسته ای جهان را هم به ما می داد تا از ایدئولوژی هایمان بر مبنای تفکری که برایش انقلاب کردیم دست برداریم نمی ارزید چرا که الان چهار ماه است یمن به ظالمانه ترین شکل شکنجه می شود و هیچ صدایی از مسئولان دولت و حمایت آنها از یمن برنمی آید این حرف سنگین است اما ده سال بعد می فهمید که چه گفته ام اما می گویم تا بدانید جمهوری اسلامی از موضع ایدئولوژیک به استراتژیک تنزل کرده است حرف جمهوری اسلامی دیگر صدور انقلاب و تحقق اسلام ناب نیست حرف آن دیگر زمینه سازی برای ظهور در سطح جهان نیست حرف آن باز شدن درها بر روی محصولات غربی است و اینکه غرب ما را بپذیرد دغدغه دولتمردان ما همین شده است دولتی که شالوده اقتصاد، فرهنگ و سیاست خارجی اش لیبرالیزم است آیا مشکل ایدئولوژیک با آمریکای لیبرال پیدا میکند؟
وی گفت: وقتی رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام می گوید تابوی مذاکرات شکست یعنی کار با توافق به پایا نمی رسد و رابطه ما با آمریکا ادامه خواهد داشت این در حالی است که رهبری بارها در سخنرانی های خود گفت مذاکرات فقط برای حل مسائل هسته ای ایران خواهد بود. کلید حسرت چیزی است که آمریکایی ها در سال 1365 همراه انجیل کلت و کلید و کیک به ایران آوردند تا به اصطلاح بگویند ما هم مثل شما کتاب خدا را قبول داریم سلاح خود را جلوی شما کنار می گذاریم تا دوست باشیم و کیک می خوریم تا کام مان شیرین شود همچنین کلیدی آوردیم تا با آن رابطه میان ما و شما گشوده شود امام به محض فهمیدن آوردن این کلید برخورد کرد و گفت با آنها در سطح پایین مذاکره بکنید و پس از سه روز مذاکرات به هم خورد شش ماه بعد صدای قضیه درآمد که برای جاسوسی به ایران آمده بودند.
وی درادامه گفت: مشکل آمریکا این است که سال 88 هم در گزارش سازمان سنتر منتشر کرد مبنی بر اینکه ما با ایران رابطه نداریم و نمی توانیم از درون آن را بپاشانیم به نظر شما چرا دانشجویان لانه جاسوسی را گرفتند چون در آن برای زمین زدن انقلاب در حال توطئه بودند و یکی از دلایلی که انقلاب 37 سال است دوام آورده همین تعطیلی لانه جاسوسی آمریکا بوده است.
عباسی در ادامه اظهارات خود افزود: بعضی ها حسرت آن کلید روی دل شان ماند و بیست و هفت سال بعد در سال 92 آن کلید را از جیب شان در آوردند و گفتند این کلید حلال مشکلات است مردم هم فکر کردند منظور از این کلید، کلید حل مشکلات اقتصادی است در حالی که مشخص شد در تیر ماه امسال وقتی قطعنامه 2231 تصویب شد این کلید دوباره رو آمد که اگر آن زمان امام آن را نپذیرفت حالا از جانب ما با این کلید درها باز کنید.
وی گفت: مسئله مذاکره، حل مشکلات هسته ای نبود بلکه ایجاد رابطه با آمریکا بود چرا که مسئولان همه چیز را به تحریم ها و نداشتن رابطه مسالمت آمیز باطرف غربی ربط می دادند کلیدی که در سال 65 در دولت جمهوری خواهان از سوی آمریکا آورده شد و امروز در دولت دموکرات ها این کلید داخل قفل افتاد اما باید بگویم امان از قفلی که در کلید در آن شکسته باشد این را همه بدانند ما تا ایالات متحده را به جمهوری اسلامی تبدیل نکنیم دست از مبارزات و مجاهدات خود برنخواهیم داشت.
عباسی در خصوص مفهوم برد برد در مذاکرات نیز گفت: با این توافق اقتصاد مقاومتی نابود خواهد شد و با باز شدن درب ها به سوی کمپانی های گرسنه اروپایی و آمریکایی که وضعیت اقتصاد خودشان در شرف فروپاشی است دیگر اقتصاد کشور درون زا و تقویت نخواهد شد و ایران تبدیل به یک جزیره کیش بزرگ و یک دوبی بزرگ خواهد شد یعنی کالا می آید با بهترین کیفیت و در این صورت روی تولید داخلی حساب نکنید چون درد این دولت تولید نبوده است و در آن استقلال زیر سوال است.
وی همچنین افزود: آنچه دادیم ظرفیت هسته ای بود و آنچه گرفتیم مفهوم پیچیده ای است به نام اقتصاد مقاومتی.
عباسی در پایان سخنان خود گفت: ادامه این روند زمینه ساز جنگ ارزی خواهد بود چرا جنگ ارزی روی ما اثرگذار نبود چون با نظام مالی جهانی ارتباط مان قطع شده بود اصلی ترین نوع جنگی که امروز صورت می گیرد نه جنگ نرم است نه جنگ سخت بلکه جنگ نیمه سختی است به نام جنگ ارزها که کتاب آن در ایران ترجمه شده است.
وی خاطرنشان کرد: با روی کار آمدن دولت اوباما پنتاگون، وزارت جنگ ایالات متحده، متخصصین والت استریت حقوق دانان وافراد دانشگاهی را جمع کرد و بازی جنگی را انجام دادند که در آن پول های دلار، روبل، یورو و ... به جنگ با هم پرداختند و در آن مشخص شد دلار آمریکا شکست خواهد خورد به همین خاطر فرمول جنگ ارزی این گونه داده شد که جلوی رشد روسیه، چین، ایران و ... را بگیرند با نابود کردن پول آنها.
عباسی افزود: برای اینکه بخواهند پول ایران را نابود کنند باید با نظام مالی ما ارتباط داشته باشند مثل اسب تروا که از داخل نفوذ کرد و همه جا را به نابودی کشاند در سال های آینده آماده شوک های ملی در قالب جنگ ارزی باشید که یک نوسان کوچک انجام می دهند و در 24 ساعت یک ملت را به خاک سیاه می نشانند.
بصیرت که نباشه...
باستناد به همین قانون غربی که دوس میداری: صدور انقلاب و ایدئولوژی ما رو قدرتمند و از خورده شدن نجات خواهد داد!
در غیر اینصورت بشین و ببین به اسم مذاکرات چه جوری یک لقمه چپت میکنن، همونجور که در دوران قاجار کشور لقمه لقمه خورده شد!
اما ایندفه خیالت راحت، دهن آمریکا اینقدر گشاده که کل خاور میانه رو هم قورت میده! چه برسه به ایران بی دندان و کور شده در مذاکرات!
شما فکر کردید که گسترش اسلام که از اهداف اصلی انقلاب ما بوده بدون هزینه اتفاق می افته؟ اون هم با وجود دشمنای خونخواری مثل آمریکا و اسراییل!؟
اگه خسته شدی، بگو خسته شدم، نگو خسته شدیم!! چون:
امام خمینی:ما میگوییم تا شرک و کفر هست، مبارزه هست. و تا مبارزه هست، ما هستیم..
واستا صبح بشه هوا روشن بشه بعدا خوب نگاه کن تا بفهمی
تو عراق کدخدای عزیتون کشت و کشتار راه انداخت یا ما؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
افغانستان چطور؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یمن چطور؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
پاکستان چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سوریه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خیلی بی فکری!
مواظب حرف زدنت باش.
هی میچسبوننش به آقا!
شما مدیونی فکر کنی تو حرفات غربگرایی موج میزنه!مدیونی..
دکترا به تولید علمه نه به مدرک ....
اینو گفتم که خیالتو راحت کنم گیرم اصلا عباسی مدرک نداره!! نقد علمی وارد کنید شمایی که مدرک داری
کسی پیدا شد حرف از عقیده و ایمان زد.
شکم پرستی و ضعف ایمان ما رو به این روز رسانده.
اون مردم بدبخت(!) هم که شاگرداشون باشن یه عده میشن تئوریسین یه عده میشن عملگرا که وظیفشون عمل به تئوری هاست
"اگر به جاي هسته اي زير ساخت اقتصادي مملكت مستحكم بود" عزیزم بحث بودن نیست بحث "شدن"ه اونایی که صنعت هسته زیر دستشون بود وظیفه شون رو به خوبی انجام دادن... ولی اونایی که بیش از دو دهه ست اقتصاد دستشونه آمریکان! هیچ غلطی نکردن...
همین که دنبال غلط املایی های وزارت خارجه میگرده نشون میده که به شدت دنبال عیب جویی هستن ایشون و میگردن ببینن کجا اشتباه کردن.
دست مذاکره کننده ها درد نکنه که با دیپلماسی کمر آمریکا رو شکستن. احمدی نژاد با داد و بیدادی که میکرد باعث میشد وحدت آمریکایی ها با خودشون و اسرائیل بیشتر بشه. ولی روحانی و تیمش با دیپماسی کاری کرده که تو آمریکا دو دستگی ایجاد شده و اسرائیل هم منزوی شده.
اسلام فقط نیست که شمشیرو برداری بگی هیییییییییییی حمله کنید.
شما زبان دیپلماسی پیامبر اسلام رو ندیدید؟
ما زبان دیپلماسی پیامبر رو ندیدیم ولی زبان دیپلماسی امام رو دیدم:آمریکا شیطان بزرگ است.
زبان دیپلماسی قرآن هم دیدیم:اشدا علی الکفار رحما بینهم
زبان دیپلماسی امام حسین هم شنیدیم:هیهات منا الذله
بازم بگم یا بسته!؟
میشه بگی دقیقا کدوم اسراییل منزوی شده و تو کدوم آمریکا دو دستگی ایجاد شده!!؟؟تحلیل نداری مطالعه که میتونی بکنی..
وقتی امام خمینی فرمود : اگر آمریکا و اسرائیل برای شما کف زدن بدونید کارتون غلطه فک کردین دشمن اینو نخونده؟؟ خونده ک الان دو گروه شدن یکی میگه بد بوده یکی میگ خوب بوده
وقتی تو یه برگه رو به عنوان قرار داد امضا میکنی مو به مو واو به واوش رو باید دقت کنی،
برو تو دادگاه ها ببین چطوری از همین اسناد معمولی ای که بین دو طرف امضا میشه و توش دقت نمیشه چه بلاها که سر مردم نمیاد.
آره دلبندم اول فکر کن بعد نظر بده
كه همه بدبختي هاي ما هم از اين خدا بي خبران تندرو و افراطي هست
شما واسه مملکتت چه کار کردی جز گلایه و تقصیر رو گردن اینو اون انداختن؟ شما راحت طلبا چند درصد جامعه رو تشکیل میدین؟
میخوام ببینم جلوی اونا چی داری بگی
آره داداش
میخوای بگی بابا هاتون یه عده افراطی بودن واسه اینکه حرف نائب امام زمان(عج) رو زمین نمونهاز همه چیزشون گذشتن و ...
متاسفم برای امثال شما بی فکرا
دوما چطور اینقدر وقیحانه تهمت میزنی بدون اینکه دلیل بیاری؟ واقعا خسته نمیشید؟ اگه میگید ما افراطی و تندرو ایم , دلیل بیارید.. منطق رو کنید ... قانعمان کنید نه اینکه فقط برچسب بزنید... و در رید!!
شما جو گرفتت فک کردی اکثریتی رفتی بین 400 تا مث خودت تو فضای مجازی فک کردید کل جامعه اید
قرآن خیلی قشنگ شما رو تشبیه کرد ... شما کف روی آبید آدم کوته بین وقتی سیل رو میبینه فک میکنه بغیر از کف چیزی نیست! کف کمه ... ولی بقولی اهل شانتاژه!
بیانات امام خامنه ای در بیست و چهارمین سالروز رحلت امام خمینی
با تفکر این عزیزان بود که کشور به لبه پرتگاه رفت.من هم دوست دارم کشورم ابر قدرت بشه دوست دارم اسلام ناب محمدی رو صدور کنیم دوست دارم ایرانی عزت داشته باشه اما با این تفکرات ما جایی به پیش نمی بریم.جز هزینه ما دیگه چی دادیم؟؟ اسلام رو صدرور کردیم؟ عزت داریم؟ متحد استراتژیک داریم؟دوست قوی تو منطقه داریم؟چقدر اقتصاد ما قوی هست و...
آرمان خوبه اما با نگاهی به واقعیت
دوستی قوی تر و متحدی استراتژیکتر از مقاومت میخوای!؟ اینکه منطقه برای آمریکا و اسراییل ناامن بشه خودش یعنی صدور انقلاب..اون عزتی که میگی ذلته، چون عزت فقط برای خداست نه برای غرب!!
اقتصاد!!؟؟آخه چه ربطی داره به این بحثا!؟
شماهم یه چیزایی راجع به آرمان و واقعیت شنیدی ها!آرمانهای انقلاب واقعی و دست یافتنیه اگه پایه کار باشیم..
خدا رو داریم! خدایا کمکمون از خوش خیالی و ذوق زدگی و راحت طلبی و دنیا زدگی و غرب زدگی پاک بشیم. الهی آمین.
اگر شب قبل از عاشورا همه یاران امام حسین ایشان را ترک میکردند،امام حسین هم به بهانه اینکه متحدی نداره صحنه نبرد رو ترک میکردند؟تنها نقطه ی اتکای ایشون خدا بود و بس.
مرز اول یک مسلمان "حق" هستش نه یک خط جغرافیایی!پس اولا عزت واقعی را بشناسیم و دوما آنرا نه فقط برای یک ایرانی،که برای هر مظلومی در هر جای عالم بخواهیم.همونطور که استاد رحیم پور در سخنرانی پیش از خطبه جمعه پیش فرمودن،خط مشی ما باید "واقع بینی" همراه با "آرمانگرایی مطلق" باشد.
شما اگه خیلی مردی به داد مملک امام زمان(عج)برس.نمیخواد شیطونو آدم کنی!درضمن نظر امام خمینی رو هم درباره امریکا بخون
شایدم از عصبانیت مسیر خون به مغزت مسدود شده!
احمدی نژاد بود!
تحریم بود!
صدا و سیما بود!
حالا هر سنگی بزنین به سر خودتون زدین!
بابا این همه تکنولوژی پیشرفت کرده 200 سال پیش که نیست نتونی قبل حرف زدن تحقیق کنی
اون سرچ لامصب اون گوشه هست یه سرچ کن "انتقاد حسن عباسی از احمدی نژاد" برادر من برو ببین از سال 86 چه بحثایی بوده... بعدم چالب اینه سایت منتشر کنندش تابناکه نه رجا و فارس و snn!
ما خودمونو خار و ذلیل کردیم،
فقط برو ببین از روز اعلام بیانیه وین تا الان آریکا چند بار تهدید کرده، چند بار بهانه ی حقوق بشر آورده
دهاتی عزیز اگه میخواستی بفهمی صدای نایب امام زمان هیچ وقت از تو گوشت پاک نمیشد که فرمود(هسته ای بهانه است)
درد ما اینه که نائب امام زمان(عج) هر دفعه راه چاره را داد میزنه اما عده ای خودشونو به غفلت زدن که شاید به مطامع مادیشون برسن
(( اونایی هم که سر امام حسین ع را بریدند مطامع دنیوی برشون داشته بود و صدای امام عصرشون رو نشنیده گرفتن، باشد درس عبرتی برای ما))
یعنی استاد دانشگاه ایرانی تو برو بمیر،دانشجوی ایرانی تو هم
برو بمیر،تولیدکننده داخلی(که با خون دل از صفر شروع کردی)
تو هم برو بمیر و...
اما دوران پساتحریم،دوران سرمایه دارانی است که سود خود را
نه در تولید که در واردات یافته اند،از شیر مرغ تا جون آدمیزاد با بهترین
کیفیت وارد میشود.منتهایِ افتخار ما شاید سرهم کردن قطعات خارجی باشد.
پذیرش برجام یعنی اگرچه غرب نتوانست فکر ما را محدود کند ولی در کمال ناباوری
این بار خودمان خودمان را محدود خواهیم کرد!
یعنی فردا روز که منِ دانشجو در زمینه ای حساس توانمندی خود را ابراز کنم،چه بسا مقامات ارشد
دولت از این موضوع ناراحت میشوند،چرا که ما نباید کاری کنیم که غرب و کدخدا احساس خطر کنند!
کسی بیدار هست؟
یه مش کاغذ پاره بیش نیس!
احمدی نژاد میگفت کاغذپارس و هیچکدوم رو نپذیرفت اما این دولت میگه کاغذپارس اما با این کارش همه اون قطعنامه های قبلی رو پذیرفت هر چند نخواد بهش عمل کنه...!!
با سواد فصل7 منشور حقوق بشر)
آقاجون مسلمانی هرینه دارد......همون طور ک پیامبر هزینه پرداخت کرد... امیر المومنین پرداخت کرد...نمیشه سختی راه راست رفتن رو نبینی به عاقبت و نوید های اسلام و آخرت هم برسی اینجوری بود که بهشت رفتن هنر نبود## یکم بدور از نیات وآرزو هامون و با واقعیت و با عبرت از تاریخ به موضوعات نگاه کنیم یاعلی
البته جنابعالی و سایر منتقدین(مخالفین از پست برکنار شده) هیچگاه نگفته اید اگر توافق نه! جایگزین آن برای رفع تحریم های نابود کننده کشور و شرایط جنگی که شما و رئیس جمهور هولوکاست ستیزتان ایجاد کردید چه هست؟ شما چه راهکاری ارائه فرمودید؟!!؟!!
استاد هیچ پستی نداشته و ندارن که بخوان برکنارشون کنن.
اگه امثال استاد عباسی نبودن معلوم نبود الان باس به سربازای آمریکایی میگفتی آق دایی.
صنعت دفاعی ما از اول انقلاب تا حالا تحریمه ولی شاهدیم تنها حوزه ای که به بالاترین سطح خودش داره میرسه!!!!!!!پس این تحریما نابودکننده نیست بلکه سازنده است
خارجی ها بیکار بودن چندتا کلمه برای یه کاربرد درست کنن
درسته که هم تعدادی کلمات داریم که گاها بجای هم بکار میبریم ولی در اسناد بین الملل هر کدوم به معنای خاصی هست
و اگر اینکار عمدی نبوده باید دو علت داشته باشه یا عدم جدی گرفتن این موضوع یا فریب یا بی سوادی مترجمان
پس شما بجای اینکه طرفداری متعصبانه کمی به نظرات مخالفتون فکر کنید که اگه درست باشن چه بلایی سرمون خواهد امد!!!1
آقای عباسی آیا شما در طول سالهای گذشته به یک مخالف نیروگاه هسته ای اجازه صحبت دادید.
آیا به مردم اجازه دادید که تحقیق کنند چرا کشورهای غربی پیشرفته و سازنده نیروگاههای اتمی علیرغم نفت 140 دلاری به سمت ساخت نیروگاه جدید نرفتند
آیا اجازه دادید که مردم بدانند 200 تا 300 هزار نفر در انفجار نیروگاه چرنوویل در سال 1986 کشته شدند.
آیا به مردم اجاره دادید که بدانند چند صد هزار نفر در اثر انجار این نیرواه به سرطادن مبتلا شدند.
آیا به مردم اجاره دادید که سئوال کنند چرا ژان با وجودبکه 30 درصد برق کشورش از نیروگاههای هسته ای تامین می شد تمام نیروگاههای هسته ای خود را در سال 2011 تعطیل کرد.
آیا به مردم اجازه دادید که بداند اگر انفجار و یا حمله به نیروگاه بوشهر اتفاق بیفتد چندین استان و چند ده میلیون ایرانی باید تغییر مکان یابند.
به مردم صادقانه بگویید بروند سایت ها و گزارشات معتبر را بخوانندذ و علت رویگردانی کشور های پیشرفته از ساخت نیروگاههای هسته ای رابدانند و بدانند بر سر مردم چرنوویل و شهرشان چه آمده است
عربستان قرارداد تاسیس نیروگاه هسته ای با روسیه امضا کرد! آیا به خودت اجازه میدهی بفهمی؟
نسل جدید بمبهای اتمی آمریکا رونمایی شد! آیا به خودت اجازه میدهی بفهمی؟
آیا میفهمی بر اثر اختراع هواپیما سالانه چند هزار نفر جان خود را از دست میدهند؟آیا به خودت اجازه میدهی بفهمی؟
آیا میفهمی بر اثر اختراع برق سالانه چند هزار نفر کشته میشوند؟آیا به خودت اجازه میدهی بفهمی؟
آیا میدانی بر اثر کشتی چندین تایتانیک به زییر آب رفته اند؟آیا به خودت اجازه میدهی بفهمی؟
آیا میفهمی سالانه چندهزار مادر بر اثر حامله شدن جان خود را از دست میدهند؟آیا به خودت اجازه میدهی بفهمی؟
>آقای عباسی تو و همکارانت باعث و بانی تحریم های کشور شدید و اقتصاد و مملکت را به اینحا رساندید.
آقای احمدی نژاد و تیم دولتش مسئول این مسأله هستند نه آقای عباسی.
>این افکار شما باعث شد که امروز ما از کشورهای همسایه هم دهها سال عقب افتاده تر شدیم.
به استثنای ترکیه، کشوری در منطقه وجود نداره که از ما پیشرفته تر باشه.
>آیا به مردم اجازه دادید که تحقیق کنند؟
چه طور میشه که جلوی تحقیق ۸۰ میلیون نفر رو گرفت؟ هرکسی میتونه تحقیق کنه و آقای عباسی قطعاً اینچنین امکانی رو نداره که جلوی ۸۰ میلیون رو بگیره.
> چرا کشورهای غربی پیشرفته و سازنده نیروگاههای اتمی علیرغم نفت 140 دلاری به سمت ساخت نیروگاه جدید نرفتند؟
دقیقاً حرف شما بدون مدرک و ادعایی بدون منبع معتبر است. در اینجا یک نمونه از نیروگاههای هستهای در حال ساخت و یا برنامه ریزی شده برای ساخت در آینده در ایالات متحده رو برای شما آوردهام:
نیروگاه ۱۲۰۰ مگاواتی در حال ساخت توسط شرکت Southern Nuclear Operating Company در Vogtle 3, GA (ایالت جرجیا) با فنآوری Westinghouse AP1000 که در مارش ۲۰۱۳ شروع شده و پیش بینی شده که در فصل دوم سال ۲۰۱۹ به پایان برسه.
منبع:
http://www.world-nuclear.org/info/Country-Profiles/Countries-T-Z/USA--Nuclear-Power
همینطور اگر منبع ذکر شده رو مورد مطالعه قرار بدهید می بینید که برای بیش از ۲۰ نیروگاه طرح ارائه شده و همینطور نقشی در همان آدرس هست که نقاط قرمزی رو در خاک ایالات متحده علامت گذاری کرده که بیش از ۴۰ عدد است که این دایره های قرمز نماینگر نیروگاه های هستهای هستند.
>200 تا 300 هزار نفر در انفجار نیروگاه چرنوویل در سال 1986 کشته شدند.
خیر،۲۳۷ نفر که ۳۱ نفر از آنها در سه ماه اول پس از واقعه جان خود را از دست دادند.
منبع: en.wikipedia.org/wiki/Chernobyl_disaster
> چند صد هزار نفر در اثر انجار این نیرواه به سرطادن مبتلا شدند.
منبع؟
ژاپن چون پیش بینی حوادث غیر مترقبه لازم برای ساخت نیروگاه های هستهای را نکرده بود، در سال ۲۰۱۱ به علت زلزله که در پی آن باعث ایجاد تسونامی شده بود؛ نیروگاه فوکوشیما که در کنار ساحل بود زیر امواج سهمگین تخریب شد. به همین علت چون نیروگاه های هستهای آن ها در مقابل سونامی مقاوم نیستند تا مقاوم سازی شان تعلیق شده اند.
http://www.world-nuclear.org/info/Safety-and-Security/Safety-of-Plants/Fukushima-Accident
البته با کمک دکتر زشت کلام
برادر گلم اول برو یه آب بریز اونجا که سوخته بعد یک بار دیگه از اول نوشته ی خودتون رو بخون
قیمت نفتی که اشاره کردی برای اوابل سال 2013 هست و الان قیمت نفت تقریبا 50 دلار هست
ژاپن نیروگاههاشو خاموش کرد ولی باز روشن کرد دیگه نکنه الانم خاموشه با خر آسیابهاشو میگردونه
چرنوبیل رو هم که شما گفتید +مثل چاقو که هم خیار پوست میکنه هم ادم +اتومبیل که تو ایران 20000 نفر در سال کشته میدیم +هواپیما قطار شبکه های اجتماعی که ملت رو تسخیر کردن اصلا چرا خونه بسازیم که وقتی زلزله میاد بریزه رومون بجاش بریم تو چادر نشد همینجوری مثل تارزان زندگی کنیم
برید طرز تفکرتون رو عوض کنید
اینا رو نمی بینید؟؟؟؟؟؟
چنتا سوال اینجا مطرحه..1- پس نقش اون مقامات اسبق دولت در بدبختی مردم چیه اونایی که الان با پولهایی که از حق ملت بالا کشیدن و الانم تو کاخها و ویلاهاشون لم دادن و معلوم نیست باخودشون و ملت چن چندن تو این زمینه چیه؟؟؟؟؟
2-ویا آقا زادهایی که پشت اسم پدراشون خون ملتو مکیدنو الانم انقدر گردنشون کلفت شده که حتی دستگاه قضا از پسشون بر نمیاد؟؟؟؟
3- ویا نقش افرادی که فقط دنبال مقصرن و خدایی نکرده یه نگاه به خودشون نمیندازن که شاید زبونم لال مشکل از بی ارادگی و سستی خودشونم بوده که حتی حاضر نیستن یکم به خودشون سختی بدن و تلاش کنن شاید گوشه ای از مشکلات این کشورو حل کنن تا انقدر حسرت کشورای دیگه و پیشرفتاشونو نداشته باشن.
2.منتقدین دکتر عباسی به متن نگاه کنند و سپس با توجه به متن انتقاد کنند تا ذهنیات داغونشون ...
3.کدوم کتاب کدوم طرح اصلا کروم برنامه آقای روحانی ما رو به اسلام دعوت میکنه ... بازم دم کت شلواری ها گرم به خدا نزدیک ترن و هم چنین به ولایت .
4.اصل دعوا اینه که آقاجون ایشون سال پیش میگفت توافق 5 درصد تو اقتصاد تاثیر داره آقایون دولت میگن 1 در صد هم نمیشه !!! خب چرا مذاکره کردید ؟؟؟ مگر نه اینکه تمام غمتان رابطه با آمریکا بود!!؟؟؟
جواب ایشون رو نمیتونند بدن میفرستند دادگاه تازه با این همه سند و مدرک ...
سخنرانی رهبرگوش بده از سال92 قبل از مذاکرات تا امروز.
یا سال 88 که میفرمودند خطتون رو از فتنه جدا کنید! اونجا هم هیشکاره بودی و راضی به امر رهبری؟
اینقدر پیرو ولی فقیه بودن نگیر که بهت نمیاد!
اما شما از کجا حضرت امام از توافق راضیه؟
نظرخواهی از ایشون در مورد توافق دقیقا مثل دعوت از ایشون برای نمایشگاه کتاب بود با شناختی که من از رهبری دارم اگه آقای رئیس جمهور براشون نامه نمی نوشتن تا زمانی که صلاح نمی دونستن نظر نمی دادند.
و من از این نامه پی به مظلومیت آقا می برم که انگار بزور از آقا می خوان در مورد چیزی که نمی خواد نظر بده و یا توش شرکت کنه، نظر بده و شرکت کنه.
شما از کدام جمله یا عبارت رهبر متوجه رضایت ایشان شدید؟فقط به صرف تشکر از تیم مذاکره کننده؟به نظر شما اگر ایشان رضایت داشتند نمتوانستند رضایت را با عبارتی مثل "پیروزی یا دستاورد" نشان دهند؟
پس بهتر است رضایت دولت را مساوی با رضایت رهبری ندانیم
و یه مسئله دیگه این که وقتی تو کشوری مثل آمریکا که توافق ما مسلما ضرر خاصی براش نداره اینهمه دنباله 1-اطلاع درست از محتوای مذاکراته 2-به این راحتی حاضر نیست اون رو بپذیره و تو سنا اینهمه مخالفت هست. حالا ما که اینهمه دشمن داریم چرا نباید در مورد توافقی که تاثیرات بسیاری بر کشور داره انتقاد کنیم وانتقاد بشنویم تا تصمیم درست رو بگیریم.
این جزوه (استاد کامران غضنفری )عالیه برای کسایی که میگن توافق برد-برد بود...... با مدرک گفته نه هردمبیل
سایت www.1-20.ir بررسی میزان تطابق توافق وین با 1-خطوط قرمز نظام، 2-اصول قانون اساسی کشورمان و3- مصوبات مجلس
تا کور شوند کسانی که منفی میدن
هر چند دردی از شما دوا نمیشه، چون حقیقت تلخه ...
یا حرفت مردم قبول دارن یا ندارن
دولت اجازه نمیده یه خبرنگار منتقد تو جلساتش حاضر بشن! تو میگی مناظره علمی!
معلومه که هیچ جواب علمی برای شخصی مثل دکتر عباسی ندارن که بخوان جواب بدن!
خطرناك خطرناك و فاجعه آميز
هيچ چيزي بهتر از صداقت نيست و راستي و درستي كه در اين دولت كمتر مشاهده كرديم .