به گزارش گروه فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»، پستی از سوی این بازیگر همه نشانه های حمایت از آزادی همجنسگرایی در آمریکا را داشت. این پست و بازنشر گسترده آن بازیگر سینما را در مظان اتهام حمایت از این نوع پدیده شوم گذاشت. اما کار با یک نامه و معذرت خواهی به پایان رسید.
رادان توضیح می دهد که در عرض چند دقیقه تمام دنیا با این پست عوض شد: من يك پست ساده گذاشتم و رفتم حمام. برگشتم و ديدم همهچيز عوض شد. جهانم عوض شد اصلا و افتادم در توفان.
او در این مصاحبه همچنین از حواشی این جریان می گوید. اینکه این اقدام زندگیش را تحت تاثیر قرار داده و او را ناآرام کرده است: آن داستان خيلي غافلگيركننده بود. تحليل خودم اين است كه ناغافل در تله بدي افتادم. البته درصدي از اين جريانات دست من است و بقيهاش را ديگران تعيين ميكنند؛ ديگراني كه خيليهايشان موافق حضور و وجود و ترقي امثال من نيستند و با تمام قوايشان و بهقصد ريشه كن كردنت حمله مي كنند. بايد كاري ميكردم كه حداقل هزينه را مخاطبم بدهد.
این بازیگر سینما همچنان معتقد است آن مطلب بد فهمیده شده و مقصر را کسانی می داند که از آن سوء تعبیر کردند: چون آن مطلب بد فهميده شده و شايد اشتباه در انتخاب كلمات مناسب مشكلساز اصلي بود. يكهفته توضيح دادم كه منظورم چه بوده، اما گوش نميدادند، در اين ميان بهنظرم براي برخي، ادامه دادن بازي، هيجانانگيزتر از خاتمه دادنش به آن بود.
رادان در آن ماجرا خود را بهانه ای میان دو جریان دانسته که به بهانه او می خواستند همدیگر را بکوبند: ناگهان وسط يك هياهو در ميان جرياناتي گير ميافتي كه خودت و آن حرفي كه بد برداشت شده، چماقي ميشود از طرف يك جريان براي ضربه به جريان ديگر. تو مهره نيستي بلكه بهانهاي. نهايت كاري كه ميتواني انجام دهي اين است كه اول خودت را از اين چاله نجات دهي و بعد براي حذف سوءتفاهمها و برداشتهاي نادرست، راهحل مناسب پيدا كني.
تمام حواشی مربوط به این بازیگر در مورد ازدواج همجنسگراها از توییت حاشیه سازش شروع شد. پس از صدور رای دیوانعالی ایالات متحده آمریکا مبنی بر قانونی بودن ازدواج همجنسگرایان٬ واکنشهای مختلفی از سوی افراد متفاوت انجام شد که از میان آنها نوشتهی بهرام رادان تعجببرانگیز بود.
بهرام رادان در واکنشی عجیب در توئیتر خود نوشت: «رأی دیروز دیوان عالی آمریکا در قانونی اعلام کردن ازدواج همجنسگراها اتفاقی تاریخی بود٬ شاید به اندازه لغو بردهداری ... از لینکلن تا اوباما...»
وی چند روز بعد در نامه ای به یکی از روزنامه ها درباره مقصود اصلی خود از این پست توضیح داده بود تا شائبه دفاع از همجنسگرایان را از خود دور سازد: در مطلب منتسب که تنها چندى پس از انتشار و به منظور جلوگیرى از سوءاستفاده حذف شد، فقط اشاره به «تاریخى بودن» تصویب این قانون شده بود و به هیچ وجه کلامى از تأیید و حمایت در آن نبود، پرواضح است که چنین رفتارهایى در قانون، عرف و شرع ما محکوم است، لذا حرکت غیرمسئولانه برخى سایتها در بد تیتر کردن، به خودانگاشتن و بزرگنمایى این مسئله، تنها آب به آسیاب دشمن ریختن بود و نیت من فقط کنجکاوى از پس پرده ماجرا و دلایل این اقدام بود نه تایید و حمایت از آن.