کد خبر:۴۳۴۶۲
پذيرش 87 دانشجوي در مقطع کارشناسي ارشد دانشگاه علم و صنعت اراک
رئيس دانشگاه علم و صنعت اراک گفت: 87 دانشجوي اين دانشگاه در سال تحصيلي جديد در مقطع کارشناسي ارشد دانشگاه هاي کشور پذيرش شدند که اين شاخص نسبت به سال گذشته 9 درصد افزايش دارد.
ابوالفضل احمدي در گفت و گو با خبرنگار «شبکه خبر دانشجو»، در اراک، اظهار داشت: در سهميه امسال دانشگاههاي دولتي کشور، 47 نفر از دانشجويان اين دانشگاه در رشته ارشد مکانيک، 27 نفر در رشته معدن و 13نفر در رشته عمران پذيرش شدند.
وي گفت: ميزان پذيرش دانشجويان دانشگاه علم و صنعت اراک در مقطع کارشناسي ارشد سال گذشته 76 نفر بود.
احمدي افزود: در سال تحصيلي جاري، 139 دانشجو در اين دانشگاه پذيرفته شدند که 35 نفر آنان در رشته مهندسي مکانيک گرايش ساخت و توليد، 35 نفر در رشته مکانيک گرايش تاسيسات برودتي و حرارتي، 34 نفر در رشته مهندسي عمران گرايش نقشه برداري و 35 نفر در رشته مهندسي معدن گرايش اکتشاف پذيرش شدند.
لازم به ذکر است، در پنج رشته مهندسي مقطع کارشناسي دانشگاه علم و صنعت اراک حدود 800 دانشجو به تحصيل اشتغال دارند./انتهاي پيام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰