آخرین اخبار:
کد خبر:۴۳۴۹۱۷

فرش ایران به بازار آمریکا می‌رود

رئیس مرکز فرش از قرار گرفتن لغو ممنوعیت واردات فرش دستباف ایرانی به بازار آمریکا در پیش‌نویس برجام خبر داد و گفت: در توافقات وین زمینه‌ای فراهم شد تا پای فرش ایران مجدد به بازار آمریکا باز شود.

به گزارش گروه اقتصادی «خبرگزاری دانشجو»؛ر حمید کارگر در آئین گشایش بیست و چهارمین نمایشگاه فرش دستباف ایران گفت: در سال‌های گذشته فرش دستباف از دهه‌های اوج خود که در آن صادرات به لحاظ کمی، رشد مناسبی داشته فاصله گرفته و در سال ۹۲ به ۳۱۴ میلیون دلار رسیده که در دهه‌های اخیر کمترین عدد بوده است.

 

رئیس مرکز ملی فرش دستباف ایران افزود: از اوایل سال ۹۳ روند کاهشی صادرات فرش دستباف متوق و روند افزایش صادرات آغاز شده است که البته هنوز راضی‌کننده نیست ولی تا حدودی التیام‌بخش است.

 

کارگر تصریح کرد: در پایان سال ۹۳، ۳۱۴ میلیون دلار صادرات فرش دستباف که در سال ۹۲ اتفاق افتاده بود، به ۳۳۰ میلیون دلار رسید که به لحاظ وزنی و ارزشی از رشد مناسبی برخوردار بود اما اتفاق تازه‌ای که امسال رخ داده، لغو ممنوعیت واردات فرش به آمریکا است که این یک اتفاق خوشایندی است که در بازار سنتی فرش دستباف ایران رخ داده است.

 

به گفته وی، آمریکایی‌ها از مشتریان قدیمی و آشنای فرش دستباف ایران هستند که با توافق هسته‌ای، مجدد پای فرش دستباف ایران به بازار آمریکا باز خواهد شد.

 

وی خاطرنشان کرد: در سال ۲۰۱۰ بیش از ۱۶.۵ درصد از بازار صادراتی ایران، آمریکا بوده و بیش از ۸۰ میلیون دلار صادرات فرش را به خود اختصاص داده است اما اکنون رقبا این بازارها را به دلیل تحریم، تصاحب کرده‌اند.

 

رئیس مرکز ملی فرش ایران ابراز امیدواری کرد با بهبود مناسبات سیاسی و با قرار گرفتن لغو تحریم فرش در توافق اخیر هسته‌ای، امیدواریم در سال ۲۰۱۶ شاهد جهش صادراتی فرش دستباف باشیم.

 

بیست و چهارمین نمایشگاه فرش دستباف دقایقی قبل با حضور محمد شریعتمداری معاون اجرایی رئیس‌جمهور در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی فرش دستباف آغاز به کار کرد.

 

این نمایشگاه از یکم تا هفتم شهریورماه با ۷۰۰ غرفه در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران برپا خواهد بود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار