به گزارش گروه فضای مجازی «خبرگزاری دانشجو» اعلام نتایج انتخابات با ایجاد آرامش روانی و افزایش امیدواری به آینده در میان فعالان اقتصادی تا حد زیادی انتظارات تورمی را کنترل کرد و سبب کاهش تورم شد. بلافاصله با خبر انتخاب حسن روحانی بهعنوان یازدهمین رئیسجمهوری ایران و بهدنبال شعارهای انتخاباتی وی، با اینکه دولت تا اواسط مردادماه هنوز رسما شروع به کار نکرده بود، آثار اقتصادی خود را به جای گذاشت.
کارنامه دوسالانه اقتصادی دوسالانه دولت تدبیر و امید
افزایش حداقل دستمزد کارگران مطابق میزان تورم، رساندن تورم به حدود ١۵ درصد، مهار تورم و همچنین عدم کاهش میزان یارانههای نقدی را میتوان وعدههای محقق شده دولت یازدهم دانست.
البته متخصصان علوم اقتصاد بهتر از حقیر می دانند و صد البته برادر بزرگوار اسدالله عسگراولادی، رئیس اتاق بازرگانی ایران و چین، اسفند ماه سال پیش بر این موضوع اذعان کرده بود که آمار ارائه شده از میزان تورم غیرواقعی می باشد، زیرا بهنظر وی "تورم واقعی آنجایی است که دولت یارانه نمیدهد".
بر این اساس برای سنجش میزان واقعی تورم نباید تغییر بهای کالاهایی در سبد هزینه را ملاک قرار داد که دولت با پرداخت یارانه قیمت آنها را کنترل میکند.
در روزهایی که دو سال از آخرین روزهای دولت دهم بیشتر باقی مانده بود و تحت شرایطی دولت زیر بار ماجرایی رفت که ما به ازاء آن برای تعادل برقرار کردن در (GDP) با توجه به شرایط اقتصادی، مالی، کشور داری و دولت در فشار تحریم، بیکاری گسترده؛ آخرین انتخابش شد موازنه با فقیر کردن کشور بوسیله دلار و بالا بردرن نرخ ارز، اماج حملات حضرات فکور!!! که شما چرا تن به این ماجرا دادید و این قضیه باعث ایجاد عدم تعادل در اقتصاد خواهد شد امروز بعد تحویل گرفتن دولت چرا از همان از روز اول همان ماجرا را رندانه ادامه دادند؟!
شما که مدعی راهکار بودید چه شد آن رویه های برتر اقتصادیتان؟
امروز همان روزی است که بعد دو سال و در بوق و کرنا کردن ماجرای تحریم و توافق،
هنوز هم به برکت بیست میلیون جوان بیکار و اقتصادی بیمار و سیستمی فاسد در درون به اعتراف خود سیستم اقتصادی دولتی همچنان کل کشور را با بالا و پایین کردن قیمت دلار مدیریت می کنید...
حقیقتا روز عزای ما آن روز است یا روزی که به قول وزیر اقتصاد می شود موعد واریز یارانه ها و روز عزا!!!
ملتی که شریف و ولایت دار و صبور بوده و هست و یارانه حقیقتا مقابل عظمت صبر و حلم تاریخی مردم ایران و پایبندی اشان به ولایت الله پشیزی نمی ارزد.
آقای وزیر البته گفتمانشان بسی جای درنگ دارد از سمت خودشان در قبال دولت و ملت.
مردمی که حقوقشان شاید کفاف ده روز اول زندگی اشان ندهد ولی باز هم صبوری میکنند، که زبان به گلایه باز نمی کنند. این رفتار با مردم و این گفتمان نیاز به مقداری نگرش همراه با معرفت و همدلی دارد. امسال سال همدلی است آقای وزیر...
جیب خالی و شکم گرسنه آقای وزیر...
... تا حالا یک شب گرسنه خوابیدید آقای وزیر؟
انصافا مدیریت جهادی یعنی این؟؟؟
حالا که دیگر توافق اتفاق افتادو آنقدر بزرگش کردید و دوسال گذشت تا بدان برسیدو هنوز هم ما در سکوت مطلقیم تا ان شا الله فرج در دولت محترمتان حاصل شود.
در محضر عزیزی بودم و صحبت بیکاری شد، فرمودند: بیکاری ”دشمن خاموش” ایران اسلامی است.
سوال حقیر احقر از شما بزرگان تنها یک جمله است: برای خیل جوانان زیر آفتاب چه کرده اید که همه ایرانی و لایقند. فساد از بیکاری می آید. بی امنیتی از بیکاری می آید. بی حیایی از بیکاری می آید؛ بی هویتی و خیانت به انقلاب هم بعید نیست از بیکاری بیاید...
بیکار از چشم خدا هم افتاده چه برسد به الباقی...
آقای دکتر روحانی!!!
شما نسبت به بیکاری همه ی این جوانان و تبعات بعدی آن در ایران اسلامی مسئولید.
هیچگاه فراموش نمی کنم که حضرت آقا بارها روی مسئله بیکاری و ایجاد اشتغال تاکید کردند و بارها فرموده اند این جوانان تضمین کننده فرداهای روشن و آینده سازان این انقلاب بزرگ اند.
بازگرداندن ظرفیت تولید نفت خام به میزان سال ۸۴ هم گل دیگری بود از باغ متعالی دولت یازدهم.
معظم له (حفظه الله ) بارها تاکید کرده و می کنند: که می بایست دست از خام فروشی برداریم ولی انگار عده ای اصلا گوشی برای شنیدن این حرفها ندارند...
روزهایی که صحبت از دگرگونی از وضعیت معیشت مردم کردید را نیز فراموش نمی کنم. خیلی ها البته امید وار بودند. بر اساس آمار موجود که البته اصلا نیازی به گفتن نیست اگر از زمانی که مسافرت های استانی هیات دولت در جمهوری اسلامی به صورت رسمی شروع شده تا به امروز اصولا شا کجا رفته و بازدید کرده اید و در نهایت به صورت تطبیقی ما به ازاء سفرهایتان تا چه حد به وعده های داده شده در آن استان نیل کرده اید و در نهایت یک سوال سخت : “ آیا تا به امرز یک بار کل ایران را گشته اید برای سفرهای استانی؟ “
منبع: شاخه طوبی
بعضیا با پول این ملت مرد شدن و بهشون خدمت کردن
بعضیا هم پول این ملت و کوفت کردن و شدن وزیر.