به گزارش خبرنگار«خبرگزاری دانشجو» از رشت، سید ضیاءالدین میرحسینی، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه گیلان امروز در افتتاحیه همایش ملی تولیدات ارگانیک، دام، طیور و آبزیان گفت: چالش ایمنی غذا یکی از دغدغه های اصلی پیش روی کشورها و سازمان ملل متحد در قرن بیستم است.
وی با تأکید بر لزوم عرضه محصولات کشاورزی با کیفیت مطلوب و سالم، جایگاه استان گیلان را به دلیل تنوع گونه های گیاهی، جانوری و آبزیان، جایگاهی ممتاز دانست و افزود: استان گیلان قابلیت اجرایی کردن تولید محصولات ارگانیک را به نحو احسن دارا است.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه گیلان در ادامه بر لزوم تدوین برنامه های حمایتی مناسب نیز در این زمینه تأکید کرد.
در ادامه همایش عبدالاحد شادپرور، دانشیار گروه علوم دامی دانشکده علوم کشاورزی دانشگاه گیلان و دبیر علمی همایش از وصول 132 مقاله به دبیرخانه همایش خبر داد و گفت: از این رقم، تعداد 77 مقاله پذیرفته شده است.
وی در ادامه افزود: این مقالات از 26 دانشگاه و پنج مرکز تحقیقاتی به دبیرخانه همایش رسیده است و تمامی مقالات این همایش به صورت پوستر در آمده است تا شرکت کنندگان در همایش بتوانند از مباحث سخنرانان کلیدی همایش بهره مند شوند.
لازم به ذکر است: روز دوم همایش اختصاص به برگزاری کارگاه آشنایی با الزامات و معیارهای تولید و بازار رسانی محصولات کشاورزی ارگانیک دارد که باحضور پنج مدرس انجام خواهد شد.
در ادامه محمدرضا نقی پور، معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان، پیام قاضی زاده هاشمی، وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی را به همایش ملی تولیدات ارگانیک، دام، طیور و آبزیان قرائت کرد