کد خبر:۴۴۰۹۵۴

غذاهای چرب و پرکالری مغز را کوچک می کند

مطالعات محققان دانشگاه ملی استرالیا نشان می دهد که مصرف رژیم غذایی ناسالم مانند غذاهای آماده (فست فود)، پرچربی و پرکالری حجم مغز را کاهش می دهد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، مطالعات محققان استرالیایی نشان می دهد افرادی که رژیم غذایی ناسالمی دارند و به طور مستمر از این نوع غذاها استفاده می کنند، هیپوکامپ (بخشی از مغز که با یادگیری، حافظه و سلامت روانی مرتبط است) کوچکتری دارند.



نتایج این مطالعات همچنین حاکی است هیپوکامپ افراد میانسالی که رژیم غذایی سالم دارند و بیشتر از سبزی ها و ماهی استفاده می کنند، به نسبت هم سن و سالان خود بزرگتر است.



این مطالعات که با فناوری تصویربرداری MRI از مغز داوطلبان 60 تا 64 ساله صورت گرفته نشان می دهد، هیپوکامپ سمت چپ مغز با مصرف نوشیدنی های شیرین، تنقلات شور و گوشت های فرآوری شده به مرور زمان کوچک می شود و عملکرد ذهنی را تحت تاثیر قرار می دهد.



همچنین نتایج این مطالعات نشان می دهد که نوع رژیم غذایی با سلامت روان، افسردگی، استرس و زوال عقل نیز رابطه تنگاتنگی دارد.



محققان احتمال می دهند که عوامل دیگری از جمله فعالیت روزانه، استعمال دخانیات، استرس و میزان تحصیلات نیز در این امر دخیل باشند.



نتایج این تحقیقات در نشریه BMC Medicine منتشر شده است.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار