کد خبر:۴۴۱۳۰۴

انتشار دوباره روزنامه «بهار» از شنبه آینده

روزنامه بهار که به دلیل توهین به مقدسات اسلامی توقیف شده بود، پس از گذراندن دوره محاکمه خود از شنبه آینده روی دکه‌های روزنامه‌فروشی می‌آید.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، روزنامه بهار که یک سال و نیم گذشته به دلیل انتشار مقاله‌ای با عنوان «امام؛ پیشوای سیاسی یا الگوی ایمانی؟»  و انتقاد به امیرالمومنین(علیه‌السلام) توقیف شده بود، از هفته آینده دوباره منتشر می‌شود.

 

بنابه گفته سعید پورعزیزی مدیرمسئول روزنامه بهار با پایان مدت یک سال و نیم از توقف روزنامه‌اش، هفته آینده این روزنامه را روی دکه می‌فرستد.

 

پورعزیزی مدعی است که این روزنامه مشکل سپری کردن دوران توقیفش را ماه‌ها پیش گذرانده بود؛ یعنی در واقع پاییز سال گذشته دوران توقیف شش ماهه‌ این روزنامه به پایان رسیده بود اما امکان انتشار به لحاظ هزینه‌ای و امکانات وجود نداشت که این مشکل اخیرا حل شد.

 

قرار است روزنامه بهار مانند سابق در 16 صفحه از شنبه 28 شهریورماه منتشر شود.

 

همچنین سردبیری این روزنامه را امیرعباس نخعی به عهده گرفته است.

 

این روزنامه پس از فشارهای نمایندگان مجلس و آحاد مردم سرانجام در روز 2 آبان 93 با رای هیئت نظارت بر مطبوعات برای مدت 6 ماه توقیف و سعید پور عزیزی مدیر مسئول آن به 91 روز حبس تعزیری با دو سال تعلیق محکوم شد.

 

همچنین شعبه 32 دیوان عالی کشور حکم شعبه 76 دادگاه کیفری استان تهران در پرونده روزنامه بهار را تایید کرد.

 

در جلسه رسیدگی به پرونده روزنامه بهار، سعید پورعزیزی مدیرمسئول این روزنامه‌ با اتهامات فعالیت تبلیغی علیه نظام، پخش شایعات و مطالب خلاف واقع، ترویج مطالبی که به اساس جمهوری اسلامی ایران لطمه وارد می‌کند و نقل مطالب از گروه‌های مخالف داخلی به نحوی که تبلیغ آن گروه‌ها محسوب می‌شود، مجرم شناخته شد.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار