اختتامیه چهارمین کنگره ملی فرهنگ و هنر روستا و عشایر-۱؛
کد خبر:۴۴۱۴۵۳
رئیس سازمان فناوری اطلاعات خبر داد
اتصال ۲۵ هزار روستا به اینترنت
رئیس سازمان فناوری اطلاعات از اتصال ۲۵ هزار روستا به اینترنت خبر داد.
به گزارش گروه اقتصادی «خبرگزاری دانشجو»، نصرالله جهانگرد عصر امروز در جمع فعالان آیتی گیلان این استان را نقطه کانونی پر ظرفیت در بحث آیتی خواند و اظهار کرد: گیلان شرکتهای با درک بالا با بخش صنعتی قوی دارد.
وی با بیان اینکه انسجام صنفی رایانهای خوبی در گیلان وجود دارد، افزود: گیلان میتواند در عرصههای بینالمللی فعالیت داشته باشد.
جهانگرد با بیان اینکه از برنامه دوم توسعه کشور تاکنون آیتی روند خوبی را طی کرده است، افزود: در این مدت به برنامه یکپارچه توسعه آیتی رسیدهایم.
رئیس سازمان فناوری و اطلاعات، برنامهریزی در عرصه آیتی را سبب بستر توسعه دانست و گفت: امروز 80 بند آیتی در راهبرد نظام آمده است.
وی بر جذب دانش و تکنولوژی تاکید کرد و و یادآو شد: نگاه تخصصی در زمینه آیتی حائز اهمیت است و نظام صنفی رایانه باید چتر حمایتی در این زمینه باشد ضمن اینکه حوزه آیسیتی ظرفیت نخبگی ایران را میسازد.
جهانگرد از ارائه فعالیتهای آیتی به بخشخصوصی در هیئت دولت خبر داد و خاطرنشان کرد: حوزه آیتی باید استانی انجام شود و استانداران تلاش بیشتری داشته باشند.
وی با اشاره به اینکه از امسال بودجه آیتی مستقل شده و درخواست آن پذیرفته شده است، یادآور شد: مخابرات بار بزرگی برای توسعه بهعهده دارد اما به بازار رقابتی اعتقاد داریم و برخی استانها از موفقیت خوبی برخوردار هستند.
رئیس سازمان فناوری و اطلاعات بر ضرورت ایجاد نهادهای قدرتمند بخشخصوصی در حوزه آیسیتی تاکید کرد و متذکر شد: 30 درصد «هاستهای» کشور کاهش پیدا کرده و بهزودی معماری و قیمت آیتی تغییر پیدا میکند.
وی با اشاره به اینکه سازمان مدیریت و برنامهریزی خدمات دستگاهها در حال احصا است، خاطرنشان کرد: بهزودی شناسنامه خدمات دستگاهها ارائه میشود.
جهانگرد تکنولوژی و دانش آیتی کشور را در حال رشد دانست و یادآور شد: امسال اتصال 25 هزار روستای کشور به اینترنت برنامهریزی شده است.
وی متذکر شد: تلاش میکنیم پستبانک به عنوان بانک عامل برای ارائه تسهیلات به شرکتهای آیتی معرفی شود.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.