زمین لرزه شیراز هیچگونه خسارتی نداشت
آخرین اخبار:
کد خبر:۴۴۱۵۶۷

زمین لرزه شیراز هیچگونه خسارتی نداشت

مدیرکل مدیریت حوادث استانداری فارس اعلام کرد: سه زمین لرزه به بزرگی ۳.۲، ۲.۶ و ۲.۴ درجه در مقیاس امواج درونی زمین (ریشتر) که صبح امروز (چهارشنبه) به ترتیب شیراز مرکز استان فارس، شهر قیر از توابع شهرستان قیر و کارزین و بخش بالاده از توابع شهرستان کازرون را لرزاند هیچگونه خسارتی نداشت .

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، حسن فیاض پور گفت: جدی گرفته شدن مقاوم سازی در ساخت و سازهای شهری و روستایی به میزان پایداری بناهای این مناطق در مقابل زلزله های حتی بالای پنج ریشتر نیز کمک کرده است .


به گزارش شبکه لرزه نگاری شیراز وابسته به مرکز لرزه نگاری کشور، زمین لرزه شیراز در ساعت هفت و 9 دقیقه و 17 ثانیه، زمین لرزه قیر در ساعت 6 و 15 دقیقه و 44 ثانیه و زمین لرزه بالاده در ساعت پنج و 42 دقیقه و 13 ثانیه امروز به وقوع پیوست.


براساس این گزارش ، زمین لرزه شیراز در عمق 12 کیلومتری زمین و در عرض شمالی 57/29 و طول شرقی 58/52، زمین لرزه قیر در عمق 10 کیلومتری زمین و در عرض شمالی 52/28 و طول شرقی 73/52 و زمین لرزه بالاده نیز در عمق 9 کیلومتری زمین و در عرض شمالی 40/29 و طول شرقی 11/52اتفاق افتاد.


شهرستان قیر و کارزین در 170کیلومتری جنوب غرب شیراز در استان فارس قرار دارد.


شهرستان کازرون در فاصله 140 کیلومتری جنوب غرب شیراز در استان فارس قرار دارد.

پربازدیدترین آخرین اخبار