آخرین اخبار:
کد خبر:۴۴۳۴۱۹

حمل و نقل عمومی پایتخت از برنامه عقب است/شهردار پاسخگو باشد

عضو شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه سالانه فقط ۲۰۰ دستگاه اتوبوس به ناوگان اتوبوسرانی اضافه می شود گفت: حمل و نقل پایتخت از برنامه پنج ساله شهر عقب افتاده است.

اسماعیل دوستی عضو شورای شهر تهران روز سه شنبه در یکصد و هشتاد و ششمین جلسه علنی شورای اسلامی شهر تهران در تالار ابریشم شهرک قائم گفت: براساس برنامه پنج ساله شهرداری تهران قرار بود سالانه یک هزار دستگاه اتوبوس به ناوگان اتوبوسرانی اضافه شود در حالیکه تنها 200 دستگاه اتوبوس به ناوگان اتوبوسرانی افزوده شده است.


دوستی با بیان اینکه شهر تهران اکنون هفت هزار دستگاه اتوبوس دارد افزود: از این تعداد اتوبوس 500 تا یک هزار دستگاه روزانه در تعمیرگاه ها زمین گیر هستند.


عضو شورای شهر تهران در ادامه مثلث حمل و نقل عمومی شهر تهران شامل سازمان تاکسیرانی، شرکت واحد اتوبوسرانی و شرکت مترو را دارای مشکلاتی عنوان کرد که باید رفع شود.


وی با اشاره به نزدیکی سال تحصیلی و بازگشایی مدارس و دانشگاه ها خواستار حضور شهردار تهران در جلسه شورا و ارائه گزارش از حمل و نقل عمومی شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار