آخرین اخبار:
کد خبر:۴۴۳۸۶۳
ترقی در گفت‌وگو با خبرگزاری دانشجو:

تعابیر مرعشی ناشی از غرور تشکیلاتی و سیاسی کارگزاران است

عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی گفت: تعابیر مرعشی بیشتر ناشی از غرور تشکیلاتی و سیاسی کارگزاران است، وگرنه ضربه‌ای که دولت کارگزاران به کشور از لحاظ اقتصادی وارد کرد امری غیر قابل قیاس با دولت های دیگر است.

حمیدرضا ترقی عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو، با اشاره به اظهارات تند و توهین‌آمیز حسین مرعشی، سخنگوی حزب کارگزاران سازندگی مبنی براینکه اگر کسی از تکرار دولت‌های نهم و دهم، تنش نلرزد و متاثر نشود یک ایرانی با شرف نیست، اظهار داشت: تعابیر مرعشی بیشتر ناشی از غرور تشکیلاتی و سیاسی کارگزاران است، وگرنه ضربه‌ای که دولت کارگزاران به کشور از لحاظ اقتصادی وارد کرد امری غیر قابل قیاس با دولت های دیگر است.

 

وی با اشاره به بدهکاری‌های فراوان و تحمیل تورم ۵۰ درصدی دولت کارگزارن سازندگی، تصریح کرد: مردم باید تنشان بیشتر از روی کار آمدن دولت‌هایی بلرزد که کشور را به سمت بی‌عدالتی سوق داده و از سوی دیگر فاصله بین اقشار ضعیف و غنی را افزایش دادند.

 

ترقی افزود: مرعشی در میان مردم و جامعه حضور ندارد که بتواند دید مردم نسبت به مسائل و مشکلات را بصورت واقع‌بینانه درک کند؛ مردم امروز به علت ناتوانی دولت فعلی در حل مشکلات اقتصادیشان بیشتر به سمت دولت نهم و دهم گرایش پیدا کرده‌اند و این امر بیانگر آن است که دولت قبل تا حدود زیادی توانسته بود مطالبات مردم را در بعد اقتصادی محقق کند.

 

عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی در پایاین با تاکید براینکه تحمل فشار اقتصادی تحمیل شده بر مردم امروز برای آنها غیرقابل پذیرش است، خاطرنشان کرد: مرعشی باید نگاه و شناختش به مردم را تغییر دهد و از موضع بالا و برتری طلبی به مردم نگاه نکند و باید بداند که مردم آنگونه که وی تصور می‌کند، نیستند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار